Prietenoasă cu
orașul
Fiabilitate
înaltă
Raport excelent
preț/performanță

Prietenoasă cu
orașul
Fiabilitate
înaltă
Raport excelent
preț/performanță

ZERO 9

Produs nou

Nu vă lăsați păcăliți de prețul mic al acestei trotinete. Oferă specificații surprinzător de grozave și finisaje de calitate. Are o putere suficientă, o autonomie și un șasiu confortabil, ceea ce o fac o trotinetă grozavă pentru mediul urban, atâta timp cât ești bine cu o greutate puțin mai mare. Spre deosebire de modelul ZERO 8, acesta este echipat cu roți mai mari și cu două frâne mecanice, dintre care una este frână cu disc.

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

ZERO 9 este un model urban de înaltă calitate. Calitatea sa prin construcție este excelentă, oferind o combinație excepțională de putere, autonomie, siguranță, confort și compactitate, care nu poate fi egalată de multe trotinete de oraș concurente. Acest model este un exemplu despre cum ar trebui să arate o trotinetă mică și puternică de oraș. Cel mai mare avantaj față de toți ceilalți concurenți este dat în special de șasiul reproiectat, cu două amortizoare cu arc pe puntea spate și un arc pe puntea față, precum și două frâne mecanice. Pe lângă șasiul foarte confortabil, având în vedere greutatea și dimensiunile sale, aceasta dispune de un motor de 600 W capabil să suporte viteze de până la 47 km/h și o baterie care asigură autonomie de până la 45 km. Spre deosebire de modelul ZERO 8, „Nine” vine și cu o frână pe disc față. Toți parametrii și confortul sunt peste standard la ambele modele (ZERO 8 și 9), cu excepția greutății relativ mari, și anume 18 kg.

 

Confort

Printre trotinetele mici și practice de oraș, este foarte dificil să găsești un model care să ofere mai mult confort decât ZERO 9. Dispune de roți de 9 inchi umplute cu aer care sporesc confortul la rulare și este echipată cu amortizoare cu arc dublu în spate și unul față! În această categorie de preț și dimensiuni, în care este obișnuit să nu ai deloc suspensie pe șasiu (vezi trotinete Xiaomi sau Ninebot MAX care sunt dure, ceea ce este cam condamnabil), modelul ZERO 9 este o rază de speranță pentru o plimbare confortabilă prin oraș. Confortul și senzația de bine sunt sporite și mai mult de faptul că trotineta are două frâne mecanice. Roțile de 9 inchi sunt mai confortabile decât roțile de 8 inchi care sunt utilizate de obicei în această categorie. Desigur, tot acest confort, suspensie, baterie mare și frâne trebuie să cântărească ceva, motiv pentru care utilizatorii trebuie să tolereze o greutate mai mare ajungând la 18 kg.

 

 

Puterea și autonomia

ZERO 9 este echipată cu un singur motor de 600 W instalat în roata spate. Motorul livrează puterea fără nicio smucitură inutilă și într-un mod plăcut, fiind suficient pentru a atinge viteza maximă de până la 47 km/h, care este mai mult decât suficientă pentru utilizarea unei trotinete în oraș. Cei 600 W nu se tem de înclinații ușoare, în special atunci când trotineta nu este condusă de un utilizator prea greu. Puterea este controlată de un controler capabil să manipuleze până la 25 A, ceea ce înseamnă că a fost proiectat cu o capacitate de rezervă rezonabilă, contribuind la o durată de viață lungă. Autonomia este peste standard datorită bateriei 624 Wh (13 Ah și 48 V), ajungând la aproximativ 45 km. Acestea sunt specificații excelente în această categorie de preț, care sunt îmbunătățite mai mult de șasiul excelent și de caracteristicile de siguranță sub forma a două frâne mecanice.

 

Siguranța

Trotinetele mici de oraș necesită întotdeauna un fel de compromis. Modelul ZERO 9 încearcă să schimbe asta. Trotineta ZERO 9 nu face compromisuri când vine vorba de performanță, autonomie și, în special, de siguranță – are două frâne mecanice, care este o caracteristică peste standard în această categorie. Acestea nu sunt frâne electromagnetice, ci mai degrabă frâne mecanice standard. Frâna din spate este o frână cu tambur, iar frâna din față este o frână cu disc, ambele fiind controlate de manetele de frână fixate pe ghidon. Trotineta frânează semnificativ mai bine decât alte modele din această categorie, care se bazează pe frâne electromagnetice (cum ar fi modelele Booster produse de E-Twow, trotinete Xiaomi și altele asemenea) și, de asemenea, mai bine decât modelele echipate cu o singură frână (Booster GT 2020, ZERO 8 și altele). Mai mult contribuie la confort șasiul său foarte confortabil și luminile integrate în cadrul trotinetei, în față, spate și chiar și pe laterale , care din nou este o caracteristică premium care face acest model foarte bine vizibil pe timp de noapte. Așezarea motorului în spate contribuie, de asemenea, la siguranță, deoarece nu există pericolul unei defecțiuni grave a motorului care să provoace căderea utilizatorului.

 

Design

Combinația negru-roșu este o semnătură unică a tuturor modelelor ZERO și arată fantastic pe modelul 9. Fiind una dintre puținele trotinete cu propriul său limbaj de design, ZERO 9 iese în evidență printre toate celelalte trotinete din această categorie, care arată similar una cu alta. Trotineta oferă o impresie de calitate, chiar luxoasă și arată mai scump decât este de fapt. Amortizoarele din spate și arcul față în finisaj roșu evidențiază faptul că acesta este un model confortabil, care nu se teme de drumurile și trotuarele noastre accidentate. Cablajul este relativ bine ascuns în interiorul caroseriei , care, la rândul său, arată curat și elegant. Designul, similar întregului brand ZERO, se bazează în primul rând pe funcționalitatea care este gândită până la ultimul detaliu și arată elegant. Părțile laterale ale trotinetei sunt iluminate din spate și întreaga tijă de direcție este iluminată, îmbunătățind siguranța și subliniind aspectul modern al trotinetei. Toate luminile sunt integrate în caroseria trotinetei, menținând puritatea liniilor și a designului.

 

Utilizare și caracter practic

Cu greutatea sa de 18 kg, nu este cea mai ușoară trotinetă electrică de oraș, deoarece această categorie continuă să fie guvernată de E-Twow. Totuși, este o alternativă rezonabilă cu un șasiu ceva mai confortabil, frâne mecanice față și spate, un preț favorabil (ținând cont de specificațiile sale) și, în special, cu accent mai mare pe siguranță. Trotineta este puțin mai robustă, ceea ce se reflectă în mod natural în greutatea sa. Cu toate acestea, contrabalansează cu un confort mai mare, duritate generală și mânere mai puternice, mai late și mai confortabile care sunt ușor de pliat și, în același timp, puternice. Roțile de 9 inchi sunt o alegere excelentă pentru terenuri nefavorabile, contribuind la confortul la rulare. Pliabilitatea excelentă vă permite să duceți trotineta oriunde ați merge. O poți lăsa sub un scaun într-o cafenea sau într-un restaurant unde nu va împiedica pe nimeni. Marele avantaj al trotinetei este fiabilitatea ridicată care contribuie la senzația bună că ZERO 9 te duce întotdeauna confortabil acolo unde trebuie să mergi. Luminile integrate, inclusiv luminile laterale și tija de direcție iluminată, fac ca acest model potrivit pentru plimbări nocturne în oraș, iar cele două frâne mecanice opresc întotdeauna trotineta la nevoie. Aceasta este o soluție rațională pentru cei care sunt dispuși să accepte o greutate mai mare în schimbul unei mai bune siguranțe și confort.

 

Evaluarea noastră

ZERO 9 este o alegere bună pentru mediul urban, dacă sunteți în căutarea unei trotinete puternice și sigure la un preț rezonabil. Cei mai mari concurenți ai săi sunt modelele realizate de E-Twow, care guvernează categoria trotinetelor ultra-ușoare și cântăresc cu aproximativ 6 kg mai puțin, oferind în același timp specificații similare pe hârtie. Cu toate acestea, specificațiile de pe hârtie nu spun întreaga poveste și când vine vorba de siguranță, ZERO 9 are un avantaj clar. Rămâne, astfel, întrebarea dacă preferați cea mai mică greutate posibilă sau o călătorie puțin mai confortabilă și, în special, o siguranță mai bună dată de două frâne mecanice. ZERO 9 este unul dintre candidații puternici în a deveni regele trotinetelor de oraș de clasă medie. ZERO este un producător de top din Singapore cu care ne bucurăm de relații bune și chiar cunoaștem personal, nu doar angajații, ci și proprietarul . De aceea suntem capabili să oferim nu numai servicii în garanție, ci și reparații post-garanție, asistență, consiliere și piese de schimb. Dacă puteți trăi cu o greutate mai mare, acest model cu siguranță nu vă va dezamăgi și vă va aduce întotdeauna în siguranță acasă.

 

Service

Suntem dealer al mărcii Dualtron pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Marca ZERO a fost înființată în Singapore în 2017 de un dealer de electromobilitate cu experiență, specializat în trotinete electrice. Acest lucru îl face un brand relativ tânăr, care a reușit să atingă topul în scurta sa existență și se clasează pe bună dreptate printre cele mai bune mărci de pe piață. ZERO vede trotinetele electrice ca o alternativă inteligentă la alte moduri de transport, atât în interiorul cât și în afara orașului, fiind extrem de eficiente, ieftine, ecologice și producând ZERO emisii în oraș. ZERO oferă alternative cu dimensiuni mai mici, permițând călătorii mai plăcute și mai responsabile nu numai acolo unde puteți ajunge cu mașina sau transportul public, ci și unde puteți merge doar cu trotineta. Nașterea mărcii ZERO a venit ca răspuns la lipsa de opțiuni pentru utilizatoriii care trebuiau să aleagă între performanță, caracter practic și preț. Scopul lui ZERO este de a oferi o familie completă de modele care să răspundă nevoilor individuale ale utilizatorilor fără a fi nevoiți să facă mari compromisuri și, în același timp, să le aducă bucuria de a-și conduce trotinetele. În ultimii ani, ZERO și-a stabilit o poziție puternică pe piață și a creat un brand care oferă o gamă completă de modele care au ajuns în primele locuri în categoriile lor, și care reprezintă o alternativă viabilă la alte mărci la un preț avantajos.

Oferim toate modelele ZERO (8, 9, 10, 8X, 10X și 11X).

8/10
Confort
6/10
Ușurință la întreținere
18 kg
Greutate
600 W
putere
45 km
Autonomia
47 km/h
Viteza
Prietenos cu orașul
Lumină spate
Lumina față
Capacitatea de a urca un deal
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Roată liberă
Pliere bună
Frâne față
Frâne spate
Motor spate
Suspensie spate
Suspensie față
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 18 kg 19 kg
Timpul de încarcare 7 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 47 km/h 45,9 km/h
Putere 600 W 872,5 W
Autonomia 45 km 52,92 km
Gama de biciclete City - 30,42 km
Distanța de accelerație 0 - 20 km/h - 13,4 m
Distanța de accelerație 0 - 30 km/h - 41,9 m
Timp de accelerație de la 0 la 20 km/h - 4,01 s
Timp de accelerație de la 0 la 30 km/h - 8 s
Distanța de frânare de la 20 km/h - 2,1 m
Distanța de frânare de la 30 km/h - 5,1 m
Sprint 100m - 14,1 s
Sprint 250m - 27,1 s
Sprint 1000m - 87,81 s
Arată mai mult
Arată mai puțin
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
45,90
km/h
Viteza max
910,5
wați
Puterea max
52,92
km
Autonomia totală
30,42
km
Autonomia în oraș
24,83
km
Autonomie Min
14,10
secunde
Timp până
la 100 m
27,10
secunde
Timp până
la 250 m
87,81
secunde
Timp până
la 1 km
4,01
secunde
Timp până
la 20 km/h
8,00
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,91
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,37
secunde
Timp de
la 30 km/h
13,4
metri
Distanta
la 20 km/h
41,9
metri
Distanța
la 30 km/h
2,1
metri
Distanța de
la 20 km/h
5,1
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 45,90
0
0 10
1,64
0 10
Zero 9 1,64
0 15
2,61
0 15
Zero 9 2,61
0 20
4,01
0 20
Zero 9 4,01
0 25
5,92
0 25
Zero 9 5,92
0 30
8,00
0 30
Zero 9 8,00
0 35
11,64
0 35
Zero 9 11,64
0 40
16,91
0 40
Zero 9 16,91
0 45
31,19
0 45
Zero 9 31,19
0 45,90
31,93
0 45,90
Zero 9 31,93
10
10 15
0,98
10 15
Zero 9 0,98
10 20
2,38
10 20
Zero 9 2,38
10 25
4,29
10 25
Zero 9 4,29
10 30
6,36
10 30
Zero 9 6,36
10 35
10,01
10 35
Zero 9 10,01
10 40
15,27
10 40
Zero 9 15,27
10 45
29,55
10 45
Zero 9 29,55
10 45,90
30,30
10 45,90
Zero 9 30,30
15
15 20
1,40
15 20
Zero 9 1,40
15 25
3,31
15 25
Zero 9 3,31
15 30
5,38
15 30
Zero 9 5,38
15 35
9,03
15 35
Zero 9 9,03
15 40
14,29
15 40
Zero 9 14,29
15 45
28,57
15 45
Zero 9 28,57
15 45,90
29,32
15 45,90
Zero 9 29,32
20
20 25
1,91
20 25
Zero 9 1,91
20 30
3,98
20 30
Zero 9 3,98
20 35
7,63
20 35
Zero 9 7,63
20 40
12,90
20 40
Zero 9 12,90
20 45
27,18
20 45
Zero 9 27,18
20 45,90
27,92
20 45,90
Zero 9 27,92
25
25 30
2,07
25 30
Zero 9 2,07
25 35
5,72
25 35
Zero 9 5,72
25 40
10,99
25 40
Zero 9 10,99
25 45
25,27
25 45
Zero 9 25,27
25 45,90
26,01
25 45,90
Zero 9 26,01
30
30 35
3,65
30 35
Zero 9 3,65
30 40
8,91
30 40
Zero 9 8,91
30 45
23,19
30 45
Zero 9 23,19
30 45,90
23,94
30 45,90
Zero 9 23,94
35
35 40
5,26
35 40
Zero 9 5,26
35 45
19,54
35 45
Zero 9 19,54
35 45,90
20,29
35 45,90
Zero 9 20,29
40
40 45
14,28
40 45
Zero 9 14,28
40 45,90
15,03
40 45,90
Zero 9 15,03
45
45 45,90
0,75
45 45,90
Zero 9 0,75
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 45,90
0
0 10
2,85
0 10
Zero 9 2,85
0 15
6,47
0 15
Zero 9 6,47
0 20
13,42
0 20
Zero 9 13,42
0 25
25,66
0 25
Zero 9 25,66
0 30
41,91
0 30
Zero 9 41,91
0 35
75,38
0 35
Zero 9 75,38
0 40
130,91
0 40
Zero 9 130,91
0 45
301,58
0 45
Zero 9 301,58
0 45,90
310,91
0 45,90
Zero 9 310,91
10
10 15
3,62
10 15
Zero 9 3,62
10 20
10,57
10 20
Zero 9 10,57
10 25
22,81
10 25
Zero 9 22,81
10 30
39,06
10 30
Zero 9 39,06
10 35
72,53
10 35
Zero 9 72,53
10 40
128,06
10 40
Zero 9 128,06
10 45
298,73
10 45
Zero 9 298,73
10 45,90
308,06
10 45,90
Zero 9 308,06
15
15 20
6,95
15 20
Zero 9 6,95
15 25
19,18
15 25
Zero 9 19,18
15 30
35,44
15 30
Zero 9 35,44
15 35
68,91
15 35
Zero 9 68,91
15 40
124,44
15 40
Zero 9 124,44
15 45
295,11
15 45
Zero 9 295,11
15 45,90
304,44
15 45,90
Zero 9 304,44
20
20 25
12,23
20 25
Zero 9 12,23
20 30
28,49
20 30
Zero 9 28,49
20 35
61,96
20 35
Zero 9 61,96
20 40
117,49
20 40
Zero 9 117,49
20 45
288,16
20 45
Zero 9 288,16
20 45,90
297,49
20 45,90
Zero 9 297,49
25
25 30
16,26
25 30
Zero 9 16,26
25 35
49,73
25 35
Zero 9 49,73
25 40
105,26
25 40
Zero 9 105,26
25 45
275,92
25 45
Zero 9 275,92
25 45,90
285,25
25 45,90
Zero 9 285,25
30
30 35
33,47
30 35
Zero 9 33,47
30 40
89,00
30 40
Zero 9 89,00
30 45
259,67
30 45
Zero 9 259,67
30 45,90
269,00
30 45,90
Zero 9 269,00
35
35 40
55,53
35 40
Zero 9 55,53
35 45
226,20
35 45
Zero 9 226,20
35 45,90
235,53
35 45,90
Zero 9 235,53
40
40 45
170,67
40 45
Zero 9 170,67
40 45,90
180,00
40 45,90
Zero 9 180,00
45
45 45,90
9,33
45 45,90
Zero 9 9,33
Timpi de frânare
45 40 35 30 25 20 15 10 0
45,91
45,91 45
0,06
45,91 45
Zero 9 0,06
45,91 40
0,27
45,91 40
Zero 9 0,27
45,91 35
0,51
45,91 35
Zero 9 0,51
45,91 30
0,76
45,91 30
Zero 9 0,76
45,91 25
0,98
45,91 25
Zero 9 0,98
45,91 20
1,23
45,91 20
Zero 9 1,23
45,91 15
1,45
45,91 15
Zero 9 1,45
45,91 10
1,67
45,91 10
Zero 9 1,67
45,91 0
2,14
45,91 0
Zero 9 2,14
45
45 40
0,21
45 40
Zero 9 0,21
45 35
0,45
45 35
Zero 9 0,45
45 30
0,70
45 30
Zero 9 0,70
45 25
0,92
45 25
Zero 9 0,92
45 20
1,17
45 20
Zero 9 1,17
45 15
1,39
45 15
Zero 9 1,39
45 10
1,61
45 10
Zero 9 1,61
45 0
2,08
45 0
Zero 9 2,08
40
40 35
0,25
40 35
Zero 9 0,25
40 30
0,50
40 30
Zero 9 0,50
40 25
0,71
40 25
Zero 9 0,71
40 20
0,97
40 20
Zero 9 0,97
40 15
1,19
40 15
Zero 9 1,19
40 10
1,40
40 10
Zero 9 1,40
40 0
1,87
40 0
Zero 9 1,87
35
35 30
0,25
35 30
Zero 9 0,25
35 25
0,47
35 25
Zero 9 0,47
35 20
0,72
35 20
Zero 9 0,72
35 15
0,94
35 15
Zero 9 0,94
35 10
1,16
35 10
Zero 9 1,16
35 0
1,63
35 0
Zero 9 1,63
30
30 25
0,22
30 25
Zero 9 0,22
30 20
0,47
30 20
Zero 9 0,47
30 15
0,69
30 15
Zero 9 0,69
30 10
0,91
30 10
Zero 9 0,91
30 0
1,37
30 0
Zero 9 1,37
25
25 20
0,25
25 20
Zero 9 0,25
25 15
0,47
25 15
Zero 9 0,47
25 10
0,69
25 10
Zero 9 0,69
25 0
1,16
25 0
Zero 9 1,16
20
20 15
0,22
20 15
Zero 9 0,22
20 10
0,44
20 10
Zero 9 0,44
20 0
0,91
20 0
Zero 9 0,91
15
15 10
0,22
15 10
Zero 9 0,22
15 0
0,69
15 0
Zero 9 0,69
10
10 0
0,47
10 0
Zero 9 0,47
Distanțe la frânare
45 40 35 30 25 20 15 10 0
45,91
45,91 45
0,71
45,91 45
Zero 9 0,71
45,91 40
3,03
45,91 40
Zero 9 3,03
45,91 35
5,45
45,91 35
Zero 9 5,45
45,91 30
7,58
45,91 30
Zero 9 7,58
45,91 25
9,12
45,91 25
Zero 9 9,12
45,91 20
10,59
45,91 20
Zero 9 10,59
45,91 15
11,54
45,91 15
Zero 9 11,54
45,91 10
12,13
45,91 10
Zero 9 12,13
45,91 0
12,69
45,91 0
Zero 9 12,69
45
45 40
2,32
45 40
Zero 9 2,32
45 35
4,74
45 35
Zero 9 4,74
45 30
6,87
45 30
Zero 9 6,87
45 25
8,41
45 25
Zero 9 8,41
45 20
9,88
45 20
Zero 9 9,88
45 15
10,83
45 15
Zero 9 10,83
45 10
11,42
45 10
Zero 9 11,42
45 0
11,98
45 0
Zero 9 11,98
40
40 35
2,41
40 35
Zero 9 2,41
40 30
4,55
40 30
Zero 9 4,55
40 25
6,08
40 25
Zero 9 6,08
40 20
7,56
40 20
Zero 9 7,56
40 15
8,50
40 15
Zero 9 8,50
40 10
9,09
40 10
Zero 9 9,09
40 0
9,66
40 0
Zero 9 9,66
35
35 30
2,14
35 30
Zero 9 2,14
35 25
3,67
35 25
Zero 9 3,67
35 20
5,14
35 20
Zero 9 5,14
35 15
6,09
35 15
Zero 9 6,09
35 10
6,68
35 10
Zero 9 6,68
35 0
7,24
35 0
Zero 9 7,24
30
30 25
1,53
30 25
Zero 9 1,53
30 20
3,01
30 20
Zero 9 3,01
30 15
3,95
30 15
Zero 9 3,95
30 10
4,54
30 10
Zero 9 4,54
30 0
5,11
30 0
Zero 9 5,11
25
25 20
1,47
25 20
Zero 9 1,47
25 15
2,42
25 15
Zero 9 2,42
25 10
3,01
25 10
Zero 9 3,01
25 0
3,57
25 0
Zero 9 3,57
20
20 15
0,95
20 15
Zero 9 0,95
20 10
1,54
20 10
Zero 9 1,54
20 0
2,10
20 0
Zero 9 2,10
15
15 10
0,59
15 10
Zero 9 0,59
15 0
1,15
15 0
Zero 9 1,15
10
10 0
0,56
10 0
Zero 9 0,56

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime pliată 100 cm  
      Înălțime pliată 44 cm  
      Lățimea pliată 26 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 13 Ah  
      Energia bateriei 624 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față disc mecanic  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții față 9"  
      Diametrul roții spate 9"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc  
      Suspensia spate arc dublu  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Culori čierno-červená  
      Sarcina max. 100 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

ZERO.9.13

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile