Confortabilă pe teren accidentat Putere mare

Confortabilă pe teren accidentat Putere mare

Kingsong 16X

Produs nou

Un monociclu electric cu specificații tipice modelelor mari, dar cu agilitate și manevrabilitate egale cu modelele compacte. Oamenii care aleg Kingsong 16X pentru oraș fac una dintre cele mai bune alegeri de pe piață. Puterea de 4200 W și autonomia de 150 km confirmă această afirmație.

Preț cu TVA

9 906,75 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

Ceea ce a început cu monociclul Kingsong 16S a fost acum dus la un nivel superior de versiunea 16X mai sofisticată. Cu specificațiile sale tehnice, Kingsong 16X concurează direct cu monociclurile de 18 inchi. Cu toate acestea, 16X are doar o roată de 16 inchi, ceea ce îl face mai agil decât modelele mai mari atunci când mergeți în oraș. Împreună cu o manoperă de înaltă calitate, 4200 W putere și o autonomie de 150 km, Kingsong 16X este o alegere de top pentru cei care caută un monociclu urban suprem.

 

 

Puterea și autonomia

Performanța, viteza și specificațiile de autonomie fac din Kingsong 16X un monociclu suprem din categoria sa. Motorul fără perii care oferă o putere nominală de 2200 W și un cuplu de 120 Nm vă asigură că vă bucurați de călătorie într-un ritm rapid. Cu toate acestea, puterea sa de vârf atinge până la 4200 W. Cu performanțe de acest fel, nu veți avea nicio problemă să cuceriți dealuri cu o înclinare de 35°. Totuși, performanța acestui monociclu nu se limitează la capacitatea sa de a urca pe dealuri. Pe o suprafață plană, indicatorul de viteză maximă atinge 50 km/h, care este un rezultat obținut de obicei de monocicluri mai mari și mai puternice. Bateria lui Kingsong 16X oferă o configurație premium similară. Celulele LG Li-ion de 72 V care oferă o capacitate de 21,6 Ah și o energie de 1554 Wh fac să vă bucurați de călătorii care pot avea o lungime de până la 150 km. Adică, dacă utilizați Kingsong 16X doar în oraș, unde acest monociclu se simte cel mai bine, nu trebuie să vă faceți griji că îl încărcați zilnic. Cu toate acestea, când vine în sfârșit momentul să reumpleți bateria, puteți face acest lucru prin două porturi USB și puteți aștepta 14 ore când utilizați un încărcător sau 7 ore cu două încărcătoare .

 

 

Cadru și echipare

Kingsong 16X a fost proiectat pentru explorarea nesfârșită a împrejurimilor orașului, producătorul adaptând cadrul în acest scop. Monociclul oferă calitate excelentă a construcției și este de natură durabilă. În plus, oamenii de la Kingsong au reușit să pună toate caracteristicile importante ale echipamentului într-un cadru compact și ușor de utilizat. Pe părțile laterale ale acestui monociclu există tampoane de putere cu formă anatomică, oferindu-vă control complet asupra călătoriei dvs. Luminile ambientale se găsesc peste tot în jurul lui Kingsong 16X, iar culoarea o puteți personaliza în detaliu folosind aplicația instalată în telefon. Monociclul oferă, de asemenea, conectivitate Bluetooth pentru setări avansate prin aplicația pentru telefon deja menționată, precum și difuzoare încorporate care oferă sunet stereo la 360°. Aceste difuzoare vă permit să redați melodiile preferate în timpul călătoriei.

 

 

Siguranță, comfort și caracter practic

La prima vedere, Kingsong 16X vine cu o calitate a construcției care are potențialul de a-și împinge natura urbană și mai departe. Pe lângă design și caroserie, nu duce lipsă de manevrabilitate de primă clasă și utilizare practică. Acestea sunt proprietățile de care te vei bucura cel mai mult cu Kingsong 16X. Se bazează pe o roată gonflabilă de 16 inchi cu cameră interioară. Datorită raportului cu aspect ridicat al anvelopei și lățimii sale de 3 inchi, puteți trece cu ușurință peste denivelări mari. Postura corectă a corpului este la fel de importantă atunci când vine vorba de siguranță. La aceasta contribuie nu doar cele două plăcuțe laterale care protejează picioarele, ci, în special, pedalele suficient de mari și pliabile. Se remarcă prin designul în fagure pentru o curățare mai bună. Producătorul a echipat ambele pedale cu o suprafață antiderapantă pentru o stabilitate și o mai bună senzație de siguranță în toate condițiile. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vizibilitatea redusă, datorită farului frontal puternic de 5 W. Este asistat de lumina spate împreună cu o lumină de frână. Producătorul nu a uitat de caracterul practic al monociclului. Când nu îl utilizezi, tot ce trebuie să faci este să scoți mânerul . Deși Kingsong 16X este mai mare decât frații săi, rămâne un monociclu destul de compact și practic pentru utilizarea de zi cu zi. Lungimea sa de 49,5 cm; înălțimea de 59 cm și lățimea de 25,3 cm(cu pedale pliate) nu ar trebui să-ți dea probleme deosebite să-l pui oriunde este nevoie. Greutatea sa de 24,3 kg poate cauza probleme minore atunci când trebuie să îl transportați pentru o perioadă lungă de timp, dar încărcarea acestuia în portbagajul unei mașini sau urcarea pe câteva scări nu ar trebui să vă complice viața.</ p>

 

 

Evaluarea noastră

Cei care doresc să se bucure de o agilitate excelentă și o accelerație fulgerătoare pe străzile orașului, fără a-și face griji cu privire la autonomie, vor găsi că monociclul electric Kingsong 16X este alegerea potrivită pentru ei. Nu numai că vine cu performanțe puternice, echipamente moderne și caroserie de înaltă calitate, o gamă largă de opțiuni de călătorie, dar și cu un design elegant. Pentru a spune mai simplu, este un combo care duce experiența de condus la un nou nivel. Cel mai bun lucru despre Kingsong 16X este că nu se va teme să călătorească pe drumuri stricate sau să călătorească pe cărări prăfuite. Cu toate acestea, vă veți simți perfect atunci când îl utilizați pentru naveta zilnică către serviciu, școală sau o cafenea. Oricine caută o combinație de stil neobișnuit, caracter practic și proprietăți excelente de condus se va bucura din plin de Kingsong 16X.

 

Service

Suntem importatorul și distribuitorul mărcii Kingsong pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat la centrul nostru de service. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și suntem furnizorul certificat de reparații în garanție în regiune. Prin urmare, atunci când cumpărați acest monociclu, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații și diagnosticare dificile.

 

Despre brand

Compania King Song Intell Co., LTD a intrat în domeniul trotinetelor electrice și monociclurilor producând inițial plăci de protecție pentru baterii. În acest domeniu a început compania în 2012, dar doar un an mai târziu a început să lucreze la dezvoltarea primelor sale monocicluri electrice. De atunci, King Song a adus pe piață peste 18 modele de calitate superioară de monocicluri, trotinete și biciclete la sediul central din Shenzhen. Această calitate superioară este garantată de un total de 11 departamente care supraveghează dezvoltarea, producția și testarea – toate sub același acoperiș. King Song a reușit astfel să-și îndeplinească angajamentul de a produce mașini sigure și acceptabile din punct de vedere ecologic, care să ofere călătorilor un mod de transport distractiv și ecologic în jurul orașului și nu numai. Suntem încântați că Max Blinker este cel care poate aduce pe piață produsele King Song. De aceea, vă puteți baza pe noi pentru a vă oferi servicii de calitate în garanție și post-garanție, precum și asistență, consiliere și piese de schimb pentru modelele dvs. King Song.

2/10
Confort
6/10
Ușurință la întreținere
50 km/h
Viteza
24,3 kg
Greutate
4200 Wh
putere
150 km
Autonomia
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Prietenos cu orașul
Lumina față
Lumină spate
Roți cu aer
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 24,3 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 14 h În așteptarea testului
Viteza max. 50 km/h În așteptarea testului
Putere 2200 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 4200 W În așteptarea testului
Autonomia 150 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 49,5 cm  
      Înălţime 59 cm  
      Lăţime 51,5 cm  
      Lungime pliată 49,5 cm  
      Înălțime pliată 59 cm  
      Lățimea pliată 25,3 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 72 V  
      Capacitatea bateriei 21,6 Ah  
      Energia bateriei 1554 Wh  
      Sistem de control monociclu  
      Limitator de viteză da  
      Transmisia monociclu  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 16"  
      Suspensie fără suspensie  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

KNGS.ESC.16X

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile