Kingsong S22 Pro

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Kingsong S22 Pro

Produs nou

Un model de top în rândul monociclurilor electrice. Kingsong S22 Pro își dovedește statutul prin designul său agresiv, specificațiile de performanță, precum și cadrul inovator. Nu există niciun obstacol pentru Kingsong S22 Pro datorită combinării a 8000 W putere cu o suspensie reglabilă și o autonomie de 200 km.

Preț cu TVA

15 856,75 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

O fiară care nu va fi oprită. O mașină special construită pentru iubitorii de adrenalină care așteaptă cea mai bună experiență de la monociclul lor. Acesta este Kingsong S22 Pro, modelul de top din gama de monocicluri Kingsong. Așa cum ar trebui să fie cazul modelului de top al oricărui brand, designerii s-au gândit la tot atunci când au construit cest monociclu. Începând cu performanța și autonomia, prin calitatea construcției, până la detalii minuscule - toate acele componente alcătuiesc un monociclu pregătit pentru orice provocare. La urma urmei, ai la dispoziție o putere maximă de 8000 W, o autonomie de 200 km și un design inovator al suspensiei, ceea ce înseamnă un singur lucru – plăcere pură de condus.

 

 

Puterea și autonomia

Kingsong S22 Pro nu lasă nimic la voia întâmplării, motiv pentru care dispune de o putere uluitoare care te lasă fără cuvinte. La dispoziția dumneavoastră este un motor fără perii cu o putere nominală de 4000 W, care este capabil să furnizeze o putere de vârf incredibilă de 8000 W. Monociclul nici nu rămâne în urmă în ceea ce privește cuplul, cei 160 Nm făcând posibil ca acest cocktail de putere să te urce pe dealuri cu o înclinare de 40° fără ezitare. Veți simți puterea motorului nu numai când urcați dealul, ci și pe linia dreaptă unde Kingsong S22 Pro poate atinge o viteză maximă de 70 km/h în condiții standard. Ce fel de experiență ar fi fără a te putea bucura de ea în călătorii cu adevărat lungi? Kingsong S22 Pro vine cu o sursă extremă de energie sub forma unei baterii LG Li-Ion de 111 V cu o capacitate de 20 Ah și 2220 Wh de energie. Adică, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la autonomie, deoarece puteți călătorii până la 200 km per încărcare cu acest monociclu electric. Vestea bună continuă când vine vorba de timpul total necesar pentru încărcarea completă a bateriei. Este nevoie de maximum 4-5 ore pentru a reîncărca complet Kingsong S22 Pro cu încărcătorul furnizat.

 

 

Cadru și echipare

Natura și concentrarea oricărui monociclu trebuie să meargă mână în mână cu calitatea construcției și designul. Această combinație a funcționat perfect la Kingsong S22 Pro. Designul cu formă agresivă cu finisaj roșu-negru oferă stil acestui monociclu, fără a uita și aspectul funcționalității. Fiecare componentă își are locul și scopul ei. Designul general al caroseriei este solid și de înaltă calitate, ceea ce înseamnă că puteți lăsa drumurile asfaltate și il puteți conduce în conditii offroad fără probleme. Pe laterale există tampoane de putere care vă protejează și vă fixează picioarele, care sunt complet reglabile în funcție de nevoile și preferințele dvs.. Și atunci când faceți călătorii lungi, puteți utiliza scaunul din spumă încorporat. De asemenea, este echipat cu un afișaj simplu care permite comutarea între afișarea datelor privind viteza curentă, capacitatea bateriei sau consumul de energie. Setările avansate pentru monociclu sunt accesibile în aplicația pentru telefon conectată la monociclu prin Bluetooth. Această aplicație arată date bine structurate și detaliate referitoare la baterie, autonomie, kilometri parcurși, precum și informații despre actualizările importante ale sistemului.

 

 

Siguranță, comfort și caracter practic

Când vine vorba de teren și drumuri neasfaltate, nu este suficient să ai o performanță care să rivalizeze cu motocicletele mici, deoarece este nevoie și de confort și control. Kingsong o știe prea bine. De data aceasta, însă, au dus experiența acumulată în fabricarea modelelor inferioare la un nou nivel. În timpul călătoriei, veți aprecia cu siguranță suspensia reglabilă cu cursă de 130 mm . În plus, întregul sistem de suspensie folosește 32 de rulmenți, îmbunătățind și mai mult confortul și netezimea călătoriei tale. De asemenea, puteți personaliza complet revenirea suspensiei după bunul plac. Dacă ținem cont și de roata gonflabilă de 20 de inci cu cameră interioară și banda de rulare off-road, obțineți un monociclu capabil să treacă prin, să sară peste sau să urce/coboare chiar și cele mai mari obstacole. Poziția corectă a corpului este la fel de importantă când vine vorba de siguranță. La aceasta contribuie nu numai tampoanele de putere reglabile și de protecție a picioarelor, ci, în special, pedalele suficient de mari și pliabile. Datorită designului lor sunt mai ușor de curățat după excursii în noroi. Producătorul a echipat ambele pedale cu o suprafață antiderapantă pentru o stabilitate și mai bună și a te simți în siguranță în toate condițiile. Designerii au acordat atenție și condusului pe întuneric și în condiții de vizibilitate redusă. De aceea au montat pe Kingsong S22 Pro un total de opt LED-uri frontale amplasate pe ambele părți ale roții, fiecare oferind o putere de 5 W. De asemenea, puteți să ajustați unghiul ambelor cartușe LED cu până la 15°. în spate este dotat cu lampă cu lumină de frână. Pentru momentele în care nu mergi cu monociclul, echiparea sa include un mâner telescopic și un suport încorporat. Însă, soluția de design a afectat caracterul practic al monociclului. Datorită dimensiunilor sale, lungimea sa de 58,2 cm; înălțimea de 74,7 cm și lățimea de 33 cm(cu pedale pliate) nu vei putea să-l ascunzi pur și simplu sub birou la serviciu. Nici cugreutatea de 35 kg nu este de glumit. Așadar, în loc să-l urcați pe scări, veți dori doar să-l conduceți din nou și din nou.

 

 

Evaluarea noastră

Specificații tehnice, designul, inovațiile și calitatea generală a construcție, toate aceste aspecte transmit un semnal clar că Kingsong S22 Pro este topul absolut în lumea monociclurilor electrice. Un model extrem pentru cele mai extreme provocări, care este deosebit de apreciat de către dependenții de adrenalină pură. Dacă ești unul dintre ei, și dacă am fi în locul tau, nu am ezita nicio secundă. Este aproape imposibil să găsești vreun lucru negativ major la acest monociclu, deoarece producătorul a avut grijă să ofere o calitate a construcției cu adevărat de primă clasă. Deci ce mai aștepți? Kingsong S22 Pro așteaptă ca tu să-i descoperi potențialul.

 

Service

Suntem importatorul și distribuitorul mărcii Kingsong pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat la centrul nostru de service. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și suntem furnizorul certificat de reparații în garanție în regiune. Prin urmare, atunci când cumpărați acest monociclu, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații și diagnosticare dificile.

 

 

Despre brand

Compania King Song Intell Co., LTD a intrat în domeniul trotinetelor electrice și monociclurilor producând inițial plăci de protecție pentru baterii. În acest domeniu a început compania în 2012, dar doar un an mai târziu a început să lucreze la dezvoltarea primelor sale monocicluri electrice. De atunci, King Song a adus pe piață peste 18 modele de calitate superioară de monocicluri, trotinete și biciclete la sediul central din Shenzhen. Această calitate superioară este garantată de un total de 11 departamente care supraveghează dezvoltarea, producția și testarea – toate sub același acoperiș. King Song a reușit astfel să-și îndeplinească angajamentul de a produce mașini sigure și acceptabile din punct de vedere ecologic, care să ofere călătorilor un mod de transport distractiv și ecologic în jurul orașului și nu numai. Suntem încântați că Max Blinker este cel care poate aduce pe piață produsele King Song. De aceea, vă puteți baza pe noi pentru a vă oferi servicii de calitate în garanție și post-garanție, precum și asistență, consiliere și piese de schimb pentru modelele dvs. King Song.

4/10
Confort
6/10
Ușurință la întreținere
35 kg
Greutate
8000 W
putere
200 km
Autonomia
70 km/h
Viteza
Prietenos cu orașul
Lumină spate
Lumina față
Capacitatea de a urca un deal
Roți cu aer
Putere maximă
Bun pe teren
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 35 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 5 h În așteptarea testului
Viteza max. 70 km/h În așteptarea testului
Putere 4000 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 8000 W În așteptarea testului
Autonomia 200 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 58,2 cm  
      Înălţime 74,7 cm  
      Lăţime 59 cm  
      Lungime pliată 58,2 cm  
      Înălțime pliată 74,7 cm  
      Lățimea pliată 33 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Voltajul bateriei 111 V  
      Capacitatea bateriei 20 Ah  
      Energia bateriei 2220 Wh  
      Sistem de control monociclu  
      Limitator de viteză da  
      Transmisia monociclu  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 20"  
      Suspensia față arc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Sarcina max. 120 kg  
      Producator baterie LG cells  
Clienți mulțumiți

Recenzii

KNGS.ESC.S22.P

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile