Prietenoasă cu
orașul
Raport excelent
preț/performanță
Max Blinker
recomandă

Prietenoasă cu
orașul
Raport excelent
preț/performanță
Max Blinker
recomandă

Trotineta electrică de oraș HX X7 șochează datotită specificațiilor. Are o baterie detașabilă, trei frâne și este rezistentă la stropirea cu apă, din orice direcție. Insuficient? Cu o greutate de doar 12,5 kg, se clasează printre modelele ultra-ușoare, iar prețul său o face o trotinetă ultra-disponibilă.

`

HX X7

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 
 
Dimensiunea anvelopei: *
8,5"
10"
Preț cu TVA

2 287,78 leiTVA inclus

  • 10"
  • 8,5"

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

hx-x7

O alternativă reală la trotinetele Xiaomi

HX X7 este o trotinetă electrică din seria modelelului KIXIN. Această trotinetă nu numai că aparține categoriei de trotinete cu un raport excelent preț/performanță, dar, cu greutatea sa de numai 12,5 kg, a fost clasificată ca un model ultra-ușor. . Există mai multe motive pentru care merită recunoaștere și atenție. Oferă o baterie detașabilă instalată direct în interiorul tijei de direcție, datorită căreia este, de asemenea, rezistentă la stropirea cu apă (IP54). Veți fi încântați să vedeți că vine echipată cu trei frâne – una electrică în față, o frână cu disc mecanică în spate, plus o frână clasică de picior. Puteți alege între roți de 8,5 sau 10 inci, umplute cu aer, care contribuie la confort și la o experiență plăcută de condus.

Fiind ușoară și compactă, această trotinetă este perfectă pentru utilizarea de zi cu zi, în mediul de viață urbana. Autonomia sa de 20 km și viteza maximă de 25 km/ho clasifică printre trotinetele potrivite pentru călătorii scurte în oraș. În ceea ce privește prețurile, modelele X7 și H8 sunt comparabile cu modelele Xiaomi. Cu toate acestea, oferă specificații tehnice mai bune decât produsele Xiaomi și, în special, roți mai mari – până la 10 inchi care fac călătoria incomparabil mai confortabilă decât concurenții Xiaomi.

 

Utilizare și caracter practic

Acest model este potrivit pentru excursii scurte în oraș de până la 7-10 km zilnic. Distanța declarată de producător poate fi de 20 km, totuși este influențată de mai mulți factori, cum ar fi starea drumului, înclinația, greutatea utilizatorului și, nu în ultimul rând, stilul său de condus. Ar trebui să ținem cont de faptul că descărcarea regulată a bateriei până la zero o deteriorează și îi scurtează durata de viață. Cu toate acestea, când vine vorba de acest model, nu este nevoie să disperi. Datorită designului sofisticat, a bateriei instalată direct în interiorul tijei de direcție și demontării sale ușoare, autonomia poate fi extinsă ori de câte ori este nevoie. Cum se face? Simplu. Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi o a doua baterie și să o iei cu tine complet încărcată într-un rucsac, deoarece durează doar câteva secunde pentru a o schimbași nu sunt necesare abilitățile unui tehnician de service. Acest lucru nu este posibil la trotinetele Xiaomi. Poți ușor, rapid și, cel mai important, intuitiv să pliezi și să depliezi întrega trotinetă, în câteva secunde. Datorită greutății sale reduse, o poți transporta pe scări fără probleme sau o poți încărca în mașină sau în tramvai. Vei aprecia dimensiunile sale compacte odată ce vei plia complet trotineta, putând să o iei cu tine la birou sau restaurant unde nu va deranja pe nimeni, ceea ce înseamnă că nu va trebui să o lași afara, în stradă. De asemenea, o puteți pune cu ușurință în portbagajul unei mașini obișnuite, lăsând suficient spațiu pentru alte bagaje necesare. Când vine vorba de „practicitate”, este necesar să menționăm că fiind una dintre puținele trotinete rezistentă la stropirea cu apă din orice direcție, ceea ce a fost posibil prin amplasarea inteligentă, deja menționată, a bateriei în interiorul tijei de direcție. Adică, în cazul drumurilor umede sau în timpul unei ploii slabe, nu trebuie să o lași acasă și să fii la cheremul orașului, fără mijloacele de transport preferate.

 

 

Autonomia, performanța și siguranța

Trotineta electrică HX X7 este furnizată cu o baterie de 36 V și 5 Ah, care corespunde la 180 Wh de energie stocată și este capabilă să aibă o autonomie de 20 km cu o singură încărcare, care doar dureaza 3 ore. Nu trebuie să uităm că această autonomie depinde de anumite circumstanțe cum ar fi: starea drumului, înclinația, greutatea utilizatorului și, bineînțeles, stilul său de condus. De aceea ne-am baza mai degrabă pe călătorii ceva mai scurte, care să nu depășească 7-10 kilometri. Trotineta este acționată de un motor instalat direct în butucul roții din față, oferind putere de 350 W, ceea ce este suficient pentru o plimbare normală în jurul unui oraș mai mare. Deoarece acest model are până la trei frâne, cu siguranță nu va trebui să vă faceți griji că nu vă puteți opri în siguranță. Frâna electrică din față, frâna cu disc mecanică în spate și frâna clasică de picior contribuie la o călătorie fiabilă. Cu acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la drumurile umede sau ploaia ușoară, deoarece trotineta este rezistentă la stropirea cu apă din orice direcție. Cu toate acestea, este necesar ca utilizatorul să conducă cu atenție. Drumul este clar vizibil, datorita sistemului de iluminare al trotinetei. În același timp, sunteți vizibil în mod corespunzător pentru alți utilizatori ai drumului. Puteți alege între roți umplute cu aer de 8,5 inchi sau 10 inchi. Pentru ambele dimensiuni de roți, vă recomandăm să evitați gropile mari pentru a preveni perforarea. La început, roțile pline cu aer ar putea părea puntul slab al acestei trotinete. Din contră, aceste roți reprezintă o soluție eficientă și fiabilă care compensează lipsa suspensiei. Dacă doriți să vă bucurați de mai mult confort, cu siguranță ar trebui să alegeți roți mai mari. Aceste roți de 10 inchi sunt un mare avantaj în comparație cu modelele Xiaomi care oferă doar roți de 8,5 inci.

 

Confortul și designul

Trotineta este realizată în finisaj negru clasic, sau eventual într-o combinație elegantă negru-argintiu. Modelele acestui producător arată foarte simplu, sunt ușoare și elegante. Cablajul este vizibil doar într-o zonă mică și ar putea să nu fie observat deloc de persoanele mai puțin atente. Drept urmare, ar putea chiar crede că aceasta este o trotinetă „obișnuita, non-electrică”. Aripa spate este funcțională si utilă, cu siguranță te scăpă de orice teamă ca pantalonii sau gambele tale (în cazul femeilor)se vor murdari în timpul călătoriei. Designul mecanismului de pliere se potrivește cu restul caroseriei trotinetei și arată curat și elegant. Acest model oferă roți de 8,5 inchi sau 10 inchi, umplute cu aer, care asigură confortul călătoriei. Acest lucru este valabil mai ales în cazul roților de 10 inci, care compensează mai bine lipsa suspensiilor și de aceea cu siguranță le recomandăm. Ele ajută la filtrarea vibrațiilor și loviturilor. Cu toate acestea, este recomandat să ocoliți orice gropi mari pentru a evita o pană pe roata față sau spate. Platforma frumoasă, elegantă și subțire, este o caracteristică interesantă care sugerează aspectul curat al trotinetelor non-electrice, deoarece bateria este ascunsă inteligent în tija de direcție.

 

 

Evaluarea noastră

Veți folosi această trotinetă mai ales într-un oraș, mare sau mic, deorece o veți putea căra simplu și fără efort pe scări sau o veți lua cu dumneavoastră la birou sau restaurant. Având în vedere prețul scăzut, acest model ne-a surprins plăcut cu specificațiile sale. Considerăm că este o alegere mai bună decât modelele Xiaomi. Aceasta este o trotinetă ideală pentru cei care abia încep să meargă cu trotinetele electrice și nu doresc să investească prea mulți bani în „experimentul lor cu trotinete”. Principalele avantaje ale trotinetei includ cu siguranță rezistența la stropirea cu apă, trei frâne diferite, baterie detașabilă și roți de 10 inchi. Nu există nicio altă marcă de trotinete electrice în lume care să se laude cu o combinație atât de interesantă și funcțională. Trotineta dispune și de un cric, datorită căruia poate sta singură. Autonomia maximă de 20 km este suficientă pentru excursii în oraș. Acestea fiind spuse, în cazul în care această autonomie este insuficientă, problema poate fi rezolvată elegant folosind o baterie de rezervă. Considerăm că absența oricărei suspensii este un mic dezavantaj. Cu toate acestea, roțile de 10 inchi, umplute cu aer, înlocuiesc surprinzător de bine amortizoarele în oraș, ceea ce înseamnă că mersul pe o suprafață bună, este la fel de confortabil ca cel cu modelele echipate cu roți cu suspensie de 8 inchi. Inutil să spunem că aceasta este în mod clar cea mai bună alternativă la Xiaomi pentru mediu urban, mai ales atunci când nu doriți să investiți o sumă semnificativă pentru achiziționarea unei trotinete.

 

Comparație între modelele HX și Xiaomi

Trotineta Roți Puterea motorului Viteza Autonomia Greutatea Rezistența la apă Baterie detașabilă Energia bateriei
HX X7 10-inch 350 W 25 km/h 20 km 12.5 kg IP54 da 180 Wh
HX X8 10-inch 350 W 25 km/h 40 km 17 kg IP54 da 360 Wh
Trotineta Xiaomi Essential 8.5-inch 250 W 20 km/h 20 km 12.5 kg IP54 nu 180 Wh
Trotineta Xiaomi 1S 8.5-inch 250 W 25 km/h 30 km 12.5 kg IP54 nu 275 Wh

 

Service

Suntem importatorul și distribuitorul oficial al mărcii KIXIN în Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre din Bratislava, Praga, Brno și Ujhorod. Păstrăm piese de schimb în stoc și suntem un furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

În spatele mărcii KIXIN se află o companie chineză înființată în 2006 și care gestionează în prezent peste 1 000 de angajați pe o zonă de producție de 20 000 de metri pătrați. Viziunea sa este de a a fi un lider global în industria de transport inteligent. Se concentrează pe îmbunătățirea vieții, oferind soluții foarte creative, aducându-și produsele mai aproape de oameni și utilizării de zi cu zi datorită politicii sale de prețuri accesibile. Exportă în toate țările lumii, inclusiv în întreaga Uniune Europeană și SUA, și ne bucurăm ca țara noastră este inclusă. Acest producător are propriul departament de cercetare și dezvoltare, care îi permite nu numai să producă, ci și să-și inoveze constant produsele. Compania a primit certificarea ISO9001 și BSCI, iar produsele sale sunt certificate CE, RoHS și FCC.

4/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
25 km/h
Viteza
12,5 kg
Greutate
350 W
putere
20 km
Autonomia
Frâne față
Motor față
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Lumina față
Lumină spate
Greutate ușoară
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Culori multiple
Recomandarea Max Blinker
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 12,5 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 3 h În așteptarea testului
Viteza max. 25 km/h În așteptarea testului
Putere 350 W În așteptarea testului
Autonomia 20 km În așteptarea testului
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
26,56
km/h
Viteza max
454,6
wați
Puterea max
18,14
km
Autonomia totală
11,02
km
Autonomia în oraș
::badge-value:max_range::
km
Autonomie Min
17,22
secunde
Timp până
la 100 m
38,35
secunde
Timp până
la 250 m
144,01
secunde
Timp până
la 1 km
5,40
secunde
Timp până
la 20 km/h
::badge-value:time_to_30kmh::
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,49
secunde
Timp de
la 20 km/h
::badge-value:time_from_30kmh::
secunde
Timp de
la 30 km/h
19,8
metri
Distanta
la 20 km/h
::badge-value:distance_at_30kmh::
metri
Distanța
la 30 km/h
3,7
metri
Distanța de
la 20 km/h
::badge-value:distance_from_30kmh::
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 26,56
0
0 10
1,46
0 10
HX X7 1,46
0 15
3,06
0 15
HX X7 3,06
0 20
5,40
0 20
HX X7 5,40
0 25
10,90
0 25
HX X7 10,90
0 26,56
15,62
0 26,56
HX X7 15,62
10
10 15
1,60
10 15
HX X7 1,60
10 20
3,94
10 20
HX X7 3,94
10 25
9,44
10 25
HX X7 9,44
10 26,56
14,16
10 26,56
HX X7 14,16
15
15 20
2,34
15 20
HX X7 2,34
15 25
7,84
15 25
HX X7 7,84
15 26,56
12,56
15 26,56
HX X7 12,56
20
20 25
5,50
20 25
HX X7 5,50
20 26,56
10,22
20 26,56
HX X7 10,22
25
25 26,56
4,72
25 26,56
HX X7 4,72
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 26,56
0
0 10
2,52
0 10
HX X7 2,52
0 15
8,23
0 15
HX X7 8,23
0 20
19,81
0 20
HX X7 19,81
0 25
55,17
0 25
HX X7 55,17
0 26,56
88,84
0 26,56
HX X7 88,84
10
10 15
5,71
10 15
HX X7 5,71
10 20
17,28
10 20
HX X7 17,28
10 25
52,65
10 25
HX X7 52,65
10 26,56
86,31
10 26,56
HX X7 86,31
15
15 20
11,57
15 20
HX X7 11,57
15 25
46,94
15 25
HX X7 46,94
15 26,56
80,60
15 26,56
HX X7 80,60
20
20 25
35,37
20 25
HX X7 35,37
20 26,56
69,03
20 26,56
HX X7 69,03
25
25 26,56
33,66
25 26,56
HX X7 33,66
Timpi de frânare
25 20 15 10 0
26,56
26,56 25
0,09
26,56 25
HX X7 0,09
26,56 20
0,40
26,56 20
HX X7 0,40
26,56 15
0,77
26,56 15
HX X7 0,77
26,56 10
1,12
26,56 10
HX X7 1,12
26,56 0
1,89
26,56 0
HX X7 1,89
25
25 20
0,31
25 20
HX X7 0,31
25 15
0,67
25 15
HX X7 0,67
25 10
1,03
25 10
HX X7 1,03
25 0
1,80
25 0
HX X7 1,80
20
20 15
0,37
20 15
HX X7 0,37
20 10
0,73
20 10
HX X7 0,73
20 0
1,49
20 0
HX X7 1,49
15
15 10
0,36
15 10
HX X7 0,36
15 0
1,12
15 0
HX X7 1,12
10
10 0
0,77
10 0
HX X7 0,77
Distanțe la frânare
25 20 15 10 0
26,56
26,56 25
0,64
26,56 25
HX X7 0,64
26,56 20
2,45
26,56 20
HX X7 2,45
26,56 15
4,16
26,56 15
HX X7 4,16
26,56 10
5,31
26,56 10
HX X7 5,31
26,56 0
6,16
26,56 0
HX X7 6,16
25
25 20
1,82
25 20
HX X7 1,82
25 15
3,52
25 15
HX X7 3,52
25 10
4,68
25 10
HX X7 4,68
25 0
5,52
25 0
HX X7 5,52
20
20 15
1,71
20 15
HX X7 1,71
20 10
2,86
20 10
HX X7 2,86
20 0
3,71
20 0
HX X7 3,71
15
15 10
1,15
15 10
HX X7 1,15
15 0
2,00
15 0
HX X7 2,00
10
10 0
0,85
10 0
HX X7 0,85

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 107,3 cm  
      Înălţime 117,6 cm  
      Lăţime 40,1 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Voltajul bateriei 36 V  
      Capacitatea bateriei 5 Ah  
      Energia bateriei 180 Wh  
      Recuperare nu  
      Transmisia tracțiune față  
      Frâna față electric  
      Frâna spate disc mechanical + foot  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 8.5" în funcție de configurație: 8.5", 10"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 8.5" în funcție de configurație: 8.5", 10"  
      Suspensie fără suspensie  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Culori čierna, strieborná  
      Sarcina max. 100 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile