Revista Max Blinker

Recenzie: Este Vsett 10+ o trotinetă electrică pentru toată lumea?

Cum se comportă una dintre cele mai populare trotinete electrice în comparație cu concurența?

 

Deși în zilele noastre producătorii de trotinete electrice recurg adesea la proiectarea unor modele care sunt ideale doar pentru un singur tip de călătorie, există totuși trotinete cu adevărat versatile.

Trotinete care combină performanța excelentă, manopera, caracteristicile de siguranță și mersul extrem de confortabil atât pe drumuri asfaltate, cât și pe drumurile prăfuite. Trotineta electrică Vsett 10+ se numără printre aceste modele.

 

Impresionează prin viteza sa

Motivul pentru care această trotinetă este un model atât de popular pentru un spectru larg de clienți se datorează nu numai șasiului și designului său confortabil, ci și datorită pornirilor sale line și sigure.

S-ar putea să vă întrebați cum este posibil chiar și la o putere de vârf de 3667 de wați pe care am măsurat-o noi înșine în testele noastre independente? Secretul lui Vsett 10+ este capacitatea de a regla forța de accelerație, livrarea puterii, precum și eficiența frânei electronice.

Pe de altă parte, cei care preferă pornirile rapide vor fi interesați să afle cât de repede poate accelera de la 0 la 50 de kilometri pe oră.Conform măsurătorilor noastre, atunci când semaforul devine verde, trotineta poate atinge viteza de 50 km/h în doar 6,17 secunde.

 

 

Persoanele care caută atât viteză, cât și dinamică vor fi mulțumiți de comportamentul acestui model. Bucuria de a conduce rapid va continua până când trotineta va atinge viteza maximă de 67,41 km/h.

Deși această valoare măsurată în timpul propriilor noastre teste diferă destul de substanțial de viteza maximă declarată de producător (80 km/h), mersul la viteza reală vă va oferi totuși o provocare.

 

Ați prefera să nu mai citiți despre acest model și să îl vedeți cum se comportă în uz real? Dacă da, dați clic pe recenzia video de mai jos:

 

Cinci niveluri de performanță

Viteza maximă este un aspect. Celălalt aspect este puterea reală a trotinetei, care face că urcarea pe dealuri, în viraje și pe terenuri off-road mai provocatoare, o experiență. Cum s-a descurcat Vsett 10+? Într-un cuvânt, excelent.

În timpul mersului, puteți alege dintre trei moduri de performanță care oferă putere într-o manieră stabilă tot timpul. Cu toate acestea, 10+ are încă un as în mânecă, și anume al cincilea nivel de performanță care este activat după apăsarea butonului mod sport. Deși vă veți bucura de această performanță de top doar cinci minute, vvă garantăm că nu vă veți plictisi în acest timp.

Conform testelor noastre independente, cele două motoare ating cea mai mare putere la o viteză de peste 42 km/h. Aceasta înseamnă că utilizatorii mai grei vor putea să urce rapid dealurile cu înclinări de până la 25 de grade! Niciun alt model concurent nu poate face asta, nici măcar Daltron Victor care conform specificațiilor este mai puternic.

 

 

Deplasările mai lungi nu reprezintă nicio problemă

Mai devreme sau mai târziu, puterea lui Vsett 10+ va trebui să fie îmblânzită în fața unui obstacol sau atunci când situația de pe drum se schimbă brusc. Frânarea este asigurată de cele două frâne hidraulice ZOOM. Acestea sunt standard la majoritatea trotinetelor similare iar în cazul lui Vsett 10+ funcționează bine. Pentru a vorbi în cifre, poți opri până la viteza de 50 km/h în puțin peste 2 secunde și jumătate. Distanța de frânare a trotinetei este de peste 17 metri.

 

 

Ce părere aveți despre capacitatea bateriei? Deși aveți la dispoziție trei acumulatoare de 60 de volți, având în vedere rezultatele testelor acestora, vă recomandăm cu siguranță cea mai mare baterie și anume cea de 28 de amperi-ore. Conform testului nostru independent, am atins o autonomie maximă de peste 90 de kilometri.

Într-un ciclu de oraș, vă veți bucura de o autonomie de 55 de kilometri și jumătate. În ceea ce privește autonomia minimă, trotineta a atins o autonomie de peste 25 de kilometri. Deși acestea nu sunt rezultate de top, Vsett compensează autonomia mai scurtă cu opțiunea de a încărca bateria folosind două încărcătoare simultan sau utilizând un încărcător rapid.

 

 

Un alt punct forte al modelului VSETT 10+ este confortul în timpul condusului. Suspensia este reglată plăcut de o pereche de amortizoare cu arc. Proprietarii pot ajusta rigiditatea în funcție de preferințele lor, făcând călătoria o experiență mult mai plăcută în comparație cu modelele mai rigide cu suspensie identică, cum ar fi Dualtron Victor< /a> sau Zero 10X.

Dorința de a părăsi drumul principal și de a te bucura de o aventură pe un drum de câmp nu va surprinde pe nimeni. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că drumurile de câmp sunt maximul căruia acest model îi poate face față prin designul său.

 

Specificații tehnice (obținute prin teste independente):

Parameteri Valoare
Putere maximă 3667 W
Viteza maximă 67.41 km/h
Autonomia maximă 90.43 km
Autonomia în oraș 55.51 km
Autonomia minimă 25.67 km
Accelerare (0-50 km/h) 6.17 s
Distanța de frânare (50-0 km/h) 17.43 m

 

 

Există și defecte minore

Având în vedere specificațiile menționate anterior, ați putea avea impresia că optarea pentru trotineta VSETT 10+ este o afacere pentru majoritatea potențialilor cumpărători. Cu toate acestea, există anumite aspecte negative minore când vine vorba de acest model.

Unul dintre ele este amplasarea nefericită a porturilor de încărcare. Fiind situate pe punte, pur și simplu nu puteți evita să nu călcați pe ele. Călcând pe ele, în timp există șansa să le deformați sau să le deteriorați, în ciuda faptului că sunt prevazute cu capace de protecție.

S-au făcut economii la unele dintre materialele folosite, și anume când vine vorba de apărătorile spate și față care sunt realizate dintr-un material plastic ieftin. Farul este instalat pe aripa din față. Amplasarea lui nu este ideală. Vei obeserva acest lucru atunci când mergi mai repede și aripa începe să tremure odată cu farul.

Cu toate acestea, în ciuda acestei poziții, VSETT 10+ este semnificativ mai bun comparativ cu alte modele în ceea ce privește intensitatea luminii și forma fasciculului. De asemenea, un plus este prezența semnalizatoarelor, care nu se găsesc nicăieri la alte modele

Totuși, din cauza poziției comutatoarelor semnalizatoarelor, se întâmplă adesea să le activați neintenționat în timpul mersului și să nu vă dați seama deoarece nu există indicator de semnalizare. Însa, considerăm că este o opțiune mai bună decât să nu avem semnale de viraj deloc. Deplasarea în oraș va fi mai sigură .

 

 

Ergonomie excelentă

Plierea tijei de direcție este lină. Tija de direcție este mai înaltă în comparație cu alți concurenți din această categorie, ceea ce contribuie la o călătorie mai confortabilă pentru persoanele cu înălțimea de peste 180 de centimetri.Dimpotrivă, utilizatorii mai scunzi nu au de ales decât să se obișnuiască cu acest tip de postură.

În plus, tija de direcție solidă, conectată la cadru printr-un sistem de pliere de siguranță în trei puncte nu este ușor de balansat. La plierea trotinetei, trebuie să te obișnuiești cu strângerea șurubului, ceea ce necesită găsirea unui filet mic situat direct în tija de direcție.

Cu toate acestea, producătorul Vsett 10+ încearcă să compenseze această deficiență minoră oferind o altă caracteristică inteligentă, și anume ghidonul pliabil. Această caracteristică nu o veți găsi pe modelele Zero 10X sau Inokim OXO.</p >

Gindonul pliabil este adesea predispus la slăbirea treptată, c așa cum a fost și cazul versiunii anterioare a acestui model. Din fericire, au învățat lecția și cu cea mai recentă versiune a modelului Vsett 10+ au folosit un sistem mai rezistent.Cel mai important lucru este poziția corectă și transferul greutății în timpul mersului, ceea ce asigură mai puțin stres care acționează asupra trotinetei și o durată de viață mai lungă a componentelor sale.

Puteți găsi poziția corectă a corpului și tehnica de mers în Ghidul nostru pentru trotinete electrice. Cu toate acestea, în ciuda asumării unei poziții corecte, puteți rezolva cu ușurință orice eventuală slăbire vizitând orice centru service autorizat Max Blinker.

Pe lângă sistemul de pliere, ghidonul dispune de un control al accelerației cu degetul, un afișaj rotund și un cititor de cip NFC. Acest cip este folosit pentru a porni trotineta. Nu veți găsi un sistem comparabil pe alte modele comparate și servește pentru o protecție sporită împotriva furtului. Cu toate acestea, proprietarii deranjați că trebuie să poarte în mod constant cip-ul NFC pot dezactiva această funcție și pot porni trotinetele VSETT 10+ și fără acest cip.

 

Plusuri
  • 2 porturi de încărcare și încărcare rapidă
  • Semnalizatoare de direcție
  • Far făță puternic
  • Ghidon pliabil
Minusuri
  • Materiale plastice ieftine pe punte
  • Apărătorile
  • Amplasarea porturilor de încărcare
  • Lipsa indicatorul de semnalizare

 

Cum evaluăm Vsett 10+?

Recomandăm trotineta electrică VSETT 10+ persoanelor care caută un raport ideal preț-performanță. Îndrăznim să spunem că în toți acești ani în care au dezvoltat acest model, au reușit să facă o trotinetă pentru un grup țintă larg. Și asta nu numai prin puterea furnizată de o pereche de motoare care aparține unui grup foarte mic de concurenți, ci și prin confortul la rulare pentru un spectru larg de utilizatori datorită amortizoarelor reglabile.

 

 

Datorită modului său sport, Vsett 10+ ne-a tentat de multe ori să-l scoatem pe un teren ușor off-road, unde s-a descurcat probleme. Privim pozitiv funcția care permite încărcarea bateriei prin două porturi și, de asemenea, opțiunea de încărcare rapidă, ghidonul pliabil și tija de direcție robustă. Prezența semnalizatoarelor este un mare plus, precum și farurile peste medie în comparație cu concurenții.

Dezavantajul este folosirea de materiale plastice ieftine pe punte și apărătorile moi. Farul este cel mai afectat, potentialul sau fiind îngreunat de faptul ca este instalat pe o aripă care tremură. La fel de nefericită este plasarea porturilor de încărcare, deoarece fiecare utilizator va călca pe ele mai devreme sau mai târziu.

Acesta este un model cu adevărat excepțional și versatil, care oferă performanțe solide și, în special, un finisaj frumos negru-galben. Dacă vă place, asigurați-vă că vizitați magazinul online maxblinker.sk unde puteți găsi Vsett 10+ la cel mai mic preț de pe piață.</p >

 

 

Categorii de Blog

Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile