Trotineta electrică Xiaomi Mi Pro 2

Prietenoasă cu
orașul
Foarte ușoară

Prietenoasă cu
orașul
Foarte ușoară

Trotineta electrică Xiaomi Mi Pro 2

Produs nou

trotineta electrică Xiaomi Pro 2 oferă cea mai mare capacitate a bateriei dintre cele trei modele noi care înlocuiesc predecesorii lor – M365 și M365 Pro. Atinge o viteză de 25 km/h și oferă o autonomie de până la 45 km.

Preț cu TVA

2 872,86 leiTVA inclus

- +

Comandă până la

Astăzi

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Mâine

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
ALEGE UN MODEL DIFERIT

Alternative la acest produs

De ce oferim alternative? Pentru că vrem să alegeți un model mai bun și superior. Înțelegem mobilitatea electrică și de aceea vă putem ajuta în alegerea dvs.

HX X7
HX X7

Trotinetă de mai bună calitate la un preț mai mic. Oferă o baterie detașabilă instalată direct în interiorul tijei de direcție, datorită căreia este rezistentă și la stropirea cu apă provenită din orice direcție (clasificare IP54).

Mai multe informații Testați acest model în : Bratislava
Plusuri
 • preț mai mic
 • baterie înlocuibilă
 • Anvelope de 10 inchi
 • trei frâne
 • lumini față, spate și o lumină de frână
Minusuri
 • autonomia mai mică
HX X8
HX X8

Trotinetă la fel de puternic la un preț mai mic. Oferă o baterie detașabilă instalată direct pe tija de direcție, datorită căreia este rezistentă și la stropirea cu apă venită din orice direcție (clasificare IP54).

Mai multe informații Testați acest model în: Bratislava
Plusuri
 • preț mai mic
 • baterie înlocuibilă
 • Anvelope de 10 inchi
 • trei frâne
 • lumini față, spate și o lumină de frână
Minusuri
 • greutate puțin mai mare
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
 • Reducere 50 % la service pe viață
 • 10% reducere la piesele de schimb
 • 10 % reducere la o baterie de rezervă
 • Prima intrare în service este complet gratuită
 • Reducere la următoarea comandă
 • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

Intuitivă, ușor de utilizat, portabilă și compactă. Acestea sunt proprietățile generale ale popularelor trotinete Xiaomi. Dimensiunile compacte și un mecanism de pliere rapidă permit trotinetei Xiaomi Pro 2 să suporte naveta zilnică combinată, ducându-vă întotdeauna în siguranță la destinație. Greutatea sa de 14,2 kg o face ideală pentru transportul frecvent, deoarece nu veți avea nicio problemă să o luați cu dvs., de exemplu, în transportul public sau să o transportați la birou. Cu viteza sa de 25 km/h și o autonomie de până la 45 km, această trotinetă a fost concepută pentru fiecare pasionat de electromobilitate care tocmai a început să folosească această formă de transport. Alături de modelul 1S și Essential, acest model beneficiază de un design folosit la strotinetele Xiaomi anterioare, adăugând în același timp diverse îmbunătățiri pentru a vă îmbunătăți experiența. Se deosebește vizual de predecesorul său – modelul M365 Pro – prin reflectoarele galbene și un ornament roșu pe roata din față. În comparație cu 1S și Essential, modelul Pro 2 are cea mai mare baterie care îi permite să ofere o autonomie mai mare.

 

 

Cadru, design și echipare

Designul minimalist și aspectul geometric unificat al trotinetei vă vor captiva de la prima vedere. Trotineta funcționează la fel de ușor precum arată. Cadrul rigid al trotinetei este realizat din aluminiu folosit în industria aerospațială caracterizat prin densitate scăzută și rezistență structurală ridicată, putând transporta utilizatori cu o greutate de până la 100 kg, ceea ce este o capacitate de încărcare respectabilă având în vedere greutatea sa redusă. Cadrul vine, de asemenea, cu o conductivitate termică excelentă și este foarte rezistent la coroziune, datorită căruia va dura mai mult. Cu greutatea sa de numai 14,2 kg, trotineta electrică Xiaomi Pro 2 este perfect adaptată la transport și manevrare pe scări sau trotuare. Plierea acesteia necesită trei pași simpli. Țineți maneta, pliați trotineta, prindeți soneria trotinetei în lăcașul de pe roata din spate și gata. Rezultatul este o formă compactă și sigură, care este excelentă pentru depozitare acasă, la birou sau într-o mașină. Toate statisticile de mers sunt la îndemână pe smartphone-ul dvs. Fixați-l de suportul de pe ghidon, conectați-l prin Bluetooth și utilizați aplicația pentru a vă monitoriza viteza actuală, durata de viață rămasă a bateriei și alte statistici ale curselor în timp real. Actualizarea regulată a sistemului de operare vă va oferi cea mai bună experiență de călătorie posibilă.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Brandului Xiaomi îi pasă de siguranța clienților săi, motiv pentru care trotineta este echipată cu mânere anti-alunecare. Aceste mânere oferă o prindere confortabilă și un control excelent asupra trotinetei, chiar și în timpul călătoriilor mai lungi.Viteza este de asemenea, sub control tău absolut. Împingeți ușor maneta cu degetul mare și continuați să accelerați până când ajungeți la viteza dorită. Farurile puternice pentru plimbare pe timp de noapte sunt absolut esențiale. În ciuda acestui fapt, multe trotinete nu sunt echipate cu ele. Din motive de siguranță, trotinetele electrice Xiaomi sunt echipate cu lumini LED foarte puternice de 1,1 W care oferă o rază de acțiune de până la 6 metri. Aveți la dispoziție și o lampă spate roșie, de frână. Când apăsați maneta de frână, lampa din spate se aprinde în roșu pentru a avertiza alți pietoni și vehicule de pe drum. Trotineta este echipată cu o frână mecanică pe disc spate și, de asemenea, cu E-ABS – un sistem de frânare antiblocare regenerativ pentru frânare eficientă și sensibilă cu o distanță de frânare de numai 4 metri. Anvelopele umplute cu aer contribuie și mai mult la o deplasare lină. Ambele roți de 8,5 inchi absorb șocurile și au un model anti-alunecare.

 

Puterea și autonomia

Trotineta electrică Xiaomi Pro 2 are un motor electric unic, fără carbon, în față care oferă o putere nominală de 300 W și este capabil să producă o putere maximă totală de până la 600 W. Bateria de înaltă calitate, de 12,8 Ah, cuprinde mai multe baterii cu litiu de mare capacitate și vă oferă o autonomie de 45 km, cu o singură încărcare. Gestionarea inteligentă a energiei afișează starea bateriei în aplicație și vă anunță imediat orice problemă. Pentru a prelungi durata de viață a bateriei, trotineta Xiaomi Pro 2 transformă energia cinetică în electricitate în timpul frânării și o returnează în baterie. Frâna regenerativă contribuie, de asemenea, la o performanță mai bună, asistând în timpul frânării de urgență și prelungind simultan durata de viață a bateriei. Mai mult, Xiaomi Pro 2 dispune de un algoritm similar cu sistemele adaptive de control al vitezei de croazieră folosite la mașini, care primește un semnal de la senzorul de viteză pentru a menține o viteză de mers lină și stabilă. Acest lucru reduce cerințele impuse utilizatorului și elimină oboseala acestuia, permițând totodată utilizarea optimă a bateriei atunci când fac călătorii mai lungi.

 

Utilizare și caracter practic

xiaomi zadne svetlo

Cadrul rigidă și puterea suficientă fac ca această trotinetă să fie folosită numai în traficul urban. Datorită motorului său electric fiabil și greutății reduse, este potrivită pentru transportul frecvent, ceea ce va mulțumi cu siguranță navetiștii obișnuiți. Anvelopele umplute cu aer filtrează parțial micile denivelări sau găuri, făcându-vă călătoria puțin mai confortabilă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o ploaie bruscă, deoarece acaestă trotinetă are rating IP54, ceea ce înseamnă că este rezistentă la stropirea cu apă. Poate cântări 2 kg în plus față de modelul 1S sau Essential, totuși greutatea de 14,2 kg rămâne potrivită pentru a fi transportată de sexul mai blând. Cu siguranță nu vei transpira prea mult chiar și atunci când trebuie să cărați trotineta pe distanțe mai lungi.

 

 

 

Evaluarea noastră

Trotineta Xiaomi Pro 2 a fost concepută pentru simplitate, după cum spune vechea vorbă: există frumusețe în simplitate. Cadrul, componentele și accesoriile trotinetei folosesc același design geometric care pune accent pe ușurința în utilizare. Porniți trotineta cu un singur buton, iar accesoriile galbene conferă trotinetei un aspect modern. Xiaomi Pro 2 vă va oferi un aspect frumos și o senzație bună la condus. Trotineta Xiaomi Pro 2 este o alegere bună pentru persoanele începătoare care doresc să încerce să călătorească pe distanțe mai lungi, fără să aibă încă experiență cu această formă de transport. Cu toate acestea, pentru a fi absolut sincer, credem că < strong>trotineta electrică HX X7 sau modelele realizate de brandul THE-URBAN, care aparțin și ele categoriei de preț mai scăzut, sunt cu siguranță o alegere mai bună și mai calitativă. Când cumpărați această trotinetă electrică, rețineți că „bun” înseamnă „B” pe certificatul școlar de sfârșit de an. Există frumusețe în simplitate, dar nu este întotdeauna suficientă.

 

 

 

Service

Suntem dealer al mărcii Xiaomi pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm cele mai multe piese de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție din regiune. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

xiaomi-spolocnostXiaomi Corporation este o companie globală chineză de electronice cu sediul în Beijing și fondată în aprilie 2010. Compania a lansat primul său smartphone în august 2011 și a câștigat rapid cota de piață în China, unde a devenit cea mai mare companie de smartphone-uri în 2014. Până la începutul trimestrului II 2018, Xiaomi era deja al patrulea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 90 de piețe din întreaga lume. Xiaomi a dezvoltat, de asemenea, o gamă largă de produse electronice de larg consum, inclusiv ecosistemul smart home (IoT), care interconectează deja peste 100 de milioane de dispozitive inteligente. Este lider în inovație, urmărind constant calitatea produselor sale prin experiența utilizatorului și eficiența operațională. Compania a construit fără încetare produse uimitoare, cu prețuri oneste, pentru a permite tuturor din lume să se bucure de o viață mai bună prin intermediul tehnologiei inovatoare. Unul dintre aceste produse este trotineta electrică de renume mondial, care este îmbunătățită continuu și care a câștigat pe bună dreptate recunoaștere și o poziție puternică pe piață.

3/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
25 km/h
Viteza
14,2 kg
Greutate
600 W
putere
45 km
Autonomia
Frâne față
Motor față
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Greutate ușoară
Roți cu aer
Pliere bună
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 14,2 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 9 h În așteptarea testului
Viteza max. 25 km/h În așteptarea testului
Puterea de vârf 600 W În așteptarea testului
Autonomia 45 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 108 cm  
      Înălţime 118 cm  
      Lăţime 43 cm  
      Lungime pliată 108 cm  
      Înălțime pliată 49 cm  
      Lățimea pliată 43 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Lithium  
      Producator baterie China - no brand  
      Capacitatea bateriei 12,8 Ah  
      Energia bateriei 474 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză nu  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față  
      Frâna față electric  
      Frâna spate disc mecanic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 8.5"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 8.5"  
      Suspensie fără suspensie  
      Ușoară față  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 100 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

XIA.ESCPR2

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile