SXT Light Plus V (Facelift)

Prietenoasă cu
orașul
Foarte ușoară

Prietenoasă cu
orașul
Foarte ușoară

Întreaga serie a modelelor Light de la SXT, se numără printre cele mai bune trotinete ultra-ușoare și ultra-pliabile din lume. Aceste trotinete sunt fabricate pentru SXT de E-Twow. Dacă ești în căutarea celui mai bun model pentru oraș, nu există un alt model care să ofere un raport mai bun greutate/putere/preț. Modelul Light Plus V se clasează printre cele mai bine echipate, păstrând totodată un preț atractiv. Cântărește 11,3 kg, atinge viteze de 36 km/h și are o autonomie de 40 km.

`

SXT Light Plus V (Facelift)

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 

- 47 lei
 
Preț cu TVA

4 929,70 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
Gata de expediere. De obicei se livrează in 3 - 5 zile
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

SXT Light Plus V este un model urban ultra-ușor, realizat pentru SXT de marca europeană E-Twow. Nu poate exista nicio îndoială că se numără printre modelele care oferă cel mai bun raport greutate / compactitate / putere / confort / preț. Întreaga serie SXT Light (E-Twow Booster) este o alegere clară și sensibilă pentru mediul urban. În ciuda greutății lor reduse, aceste trotinete pot face față utilizatorilor mai grei (până la 125 kg) fără probleme și oferă specificații de performanță peste standard. Platforma cu arc spate și față oferă un confort suficient, care este completat de o pliabilitate extremă, datorită mecanismului și mânerelor ingenioase de pliere. Aceste trotinete aproape nu necesită întreținere și chiar au un sistem de recuperare a energiei cinetice (KERS). Din seria SXT Light, este unul dintre modelele mai bine echipate. Datorită performanței sale decente și a bateriei puternice de înaltă calitate, îl recomandăm persoanelor care cântăresc mai puțin de 100 kg. Dacă cântăriți mai mult, ar trebui să luați în considerare mai degrabă modelul Light GT.

 

 

Utilizare și carcater practic

Trotinetele din seria SXT Light se numără, fără îndoială, printre cele mai practice trotinete din lume. Scopul unic al acestui model este să fie cea mai bună soluție pentru mediul urban și atinge acest obiectiv sută la sută. Nu vă puteți aștepta să ofere o călătorie confortabilă pe distanțe lungi, în afara orașului. Capacitățile sale off-road sunt minime sau aproape inexistente. Cu toate acestea, veți sacrifica cu plăcere toate acestea, deoarece pur și simplu nu aveți nevoie de ele în oraș. Ceea ce contează într-un oraș este greutatea redusă, manevrabilitatea, pliabilitatea, rezistența la drumurile și trotuarele accidentate. Dacă adăugați putere suficientă, autonomie și funcționare complet fără întreținere, obțineți această serie SXT Light, care nu are practic nicio concurență în categoria sa de greutate. Nu puteți face pană deoarece roțile sunt pline, fără cameră, dintr-un material patentat. Cu toate acestea, aceste roți sunt suficient de aderente și, mai ales, sunt prevazute cu suspensie pe puntea față și spate, ceea ce înseamnă că condusul acestei trotinete rămâne suficient de confortabil pentru oraș. Ingeniozitatea seriei SXT Light vine în principal cu compactitatea sa. Trotineta poate fi pliată la dimensiuni minimaliste în mai puțin de zece secunde (de asemeneamdepliată), dimensiuni comparabile cu o servietă mică. O poți pune sub scaun într-o cafenea, sub scaun într-un autobuz sau într-un tren și poți chiar să pui mai multe dintre aceste trotinete în portbagajul unei mașini obișnuite. Când este pliată, are 15 cm lățime, 33 cm înălțime și mai puțin de un metru lungime, ceea ce înseamnă că o poți depozita aproape oriunde. Acest lucru nu se poate spune despre nicio altă trotinetă electrică cu roți cu suspensie și cu parametri similari. Tija de direcție este foarte practică. Are o înălțime care poate fi reglată cu ușurință și poate fi adaptată atât pentru utilizatorii scunzi cât și pentru cei înalți în câteva secunde, datorită mecanismului său de eliberare rapidă.

 

Puterea și autonomia

SXT Light Plus V este unul dintre modelele mai bine echipate ale seriei Light. Oferă o putere de 500 W, care este totuși excelentă având în vedere greutatea redusă a modelului de doar 11,3 kg. Platforma ascunde o bateria Li-Ion de 36 V care oferă o capacitate de 10,5 Ah, ceea ce se traduce în 378 Wh de energie stocată. Această combinație de putere și baterie oferă o autonomie de 40 km, care este peste standard, având în vedere greutatea trotinetei. Spre deosebire de modelul Light Plus, acest model funcționează la o tensiune mai mare și are o capacitate vizibil mai mare. Mai exact, oferă cu 75% mai multă energie stocată în comparație cu modelul Light. Cu toate acestea, acolo unde prețul nu este singurul parametru decisiv, vă recomandăm să vă uitați și la modelul GT. Pentru un mic plus, acel model vine cu o energie suplimentară de 33% a bateriei și funcționează la o tensiune mai mare, datorită căreia oferă o putere mai mare, de până la 700 W, pe care o veți simți mai ales atunci când urcați un deal. Nu vă descurajați. Prin parametrii săi, modelul Light Plus rămâne unul dintre cele mai bune produse din lume și dacă cântărești mai puțin de 100 kg, îți va satisface nevoile. Având în vedere puterea și specificațiile excelente, recomandăm modelul Light Plus V persoanelor cu o greutate de până la 100 kg, pentru care acest model va fi suficient. Performanța trotinetei permite atingerea vitezei de până la 36 km/h, ceea ce este mai mult decât suficient în oraș. Poate transporta utilizatori grei pe o suprafață plană și este capabil să facă față urcușurilor mici cu persoane cu o greutate de până la 100 kg. Cu toate acestea, dacă trebuie să conduceți pe urcari, luați în considerare cea mai recentă versiune GT. Vă recomandăm să verificați tabelul comparativ de mai jos unde puteți vedea parametrii întregii familii de trotinete E-Twow.

 

Confort

Mulți clienți se tem de trotinetele cu roți pline din cauza călătoriei mai puțin confortabil. Cu toate acestea, întreaga serie Light de la SXT folosește anvelope solide, realizate dintr-un material patentat. Și, deși nu vor fi niciodată la fel de moi ca anvelopele pline cu aer, ele sunt confecționate dintr-un cauciuc gumat care oferă o aderență deosebit de bună. Aceste roți contribuie foarte mult la confortul general, deoarece nu pot fi străpunse și, prin urmare, nu puteți face pană. În calitate de utilizator, câștigați mult mai multă încredere și distracție, deoarece știți că veți ajunge întotdeauna la destinație la timp și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la presiunea în anvelope sau la o anvelopă dezumflată . Numai acest lucru este de mare valoare, deoarece în cazul roților de 8 inchi, perforațiile sunt foarte frecvente în oraș la modelele cu anvelope umplute cu aer. Dacă conduceți zilnic, aceste roți vă pot economisi de obicei o înțepătură pe lună. Mai mult, modelul SXT Light Plus V are o roata față și spate prevăzute cu suspensie, ceea ce sporește atât confortul, cât și siguranța. Datorită roților cu suspensie, nu veți cădea de pe trotinetă dacă loviți accidental o gaură sau o denivelare. Arcurile din față și din spate sunt ușor de înlocuit și le păstrăm pe stoc. Intervalul de înlocuire recomandat este de aproximativ 3000 km. Arcul din spate are o pretensionare reglabilă. Aceasta înseamnă că îl puteți ajusta la greutatea utilizatorului și astfel modificați garda la sol a trotinetei. Caracteristici precum lumina frontală acționată automat de senzori, afișajul bine aranjat, controlul vitezei de croazieră, greutatea extrem de redusă și, mai presus de toate, funcționarea complet fără întreținere, toate contribuie la confort . Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, doar încărcați-o și conduceți-o. Frâna este de tip electromagnetic, ceea ce înseamnă că nu necesită întreținere, reglare sau înlocuire a plăcuțelor de frână și chiar îți reîncarcă bateria atunci când frânezi. Confortul la rulare este peste medie în această categorie de greutate, deși în mod normal nu poate egala modelele echipate cu amortizoare cu aer sau ulei. Cu toate acestea, astfel de modele nu există în această categorie de greutate. Confortul proprietarului este suprem cu acest model. Nu necesită nimic, cu excepția încărcării și întreținerii ocazionale. Tija de direcție reglabilă pe înălțime contribuie la un confort mai bun. Trotineta poate fi adaptată cu ușurință la utilizatori de diferite înălțimi, ceea ce înseamnă că toată familia dumneavoastră o poate conduce.

 

Siguranța

Seria SXT Light are mai multe funcții pentru îmbunătățirea siguranței. Lumina automată acționată de senzori este un avantaj imens. Nu trebuie să te mai gândești la aprinderea luminilor. Luminile sunt suficient de puternice pentru a fi vizibile clar chiar și în amurg, nu doar în timpul nopții. Considerăm că anvelopele solide reprezintă un avantaj, deoarece nu puteți face pană și nu trebuie să le verificați în mod regulat, deoarece aceste anvelope durează mii de kilometri. Șasiul cu arc reprezintă un avantaj uriaș pentru siguranță, deoarece te protejează în situații care ar duce fără îndoială la o cădere atunci când mergi cu trotinete cu șasiu fix. Șasiul poate face față găurilor mici și denivelări pe care nu reușești întotdeauna să le observi când te miști rapid. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că vine cu dezavantaje specifice de siguranță care trebuie luate în considerare atunci când mergeți cu trotineta. Producătorul a optat pentru o greutate extrem de redusă, încercând în același timp să obțină o pliere maximă și o funcționare fără întreținere. În ceea ce privește greutatea redusă, aceste trotinete dețin primul loc în lume. Cu toate acestea, a face trotineta ușoară a trebuit să se facă un compromis în altă parte. Acesta este motivul pentru care trotineta nu dispune de nicio frână mecanică standard, care a fost înlocuită cu o frână electromagnetică capabilă să frâneze destul de eficient roata din față în timp ce în același timp reîncarcă bateria. Efectul de frânare este bine controlat, cu ajutorul unei manete de frână. Totuși, necesită puțină practică și anticipare. De aceea vă recomandăm să parcurgeți primii câțiva kilometri cu mai multă precauție până vă obișnuiți cu acest mod de frânare. Roata din spate frânează apăsând cu piciorul pe apărătoare. Această metodă de frânare este surprinzător de eficientă și puteți bloca complet roata din spate. Acest lucru necesită din nou puțină pregătire. Cu toate acestea, atunci când te obișnuiești, îți va fi foarte natural și vei putea opri trotineta în siguranță, cu puțină anticipare și mergând prudent. Conform măsurătorilor noastre, a fost capabilă să se oprească în mod constant de la 20 km/h pe o distanță de 4,2 m și de la 25 km/h pe o distanță de 6,3 m. Este de la sine înțeles că modelele cu frână mecanică față și spate pot frâna mai bine, iar un utilizator experimentat se poate opri întotdeauna pe o distanță mai mică cu astfel de trotinete. Cu toate acestea, astfel de modele sunt de obicei destul de grele și necesită mai multă întreținere. Prin urmare, păstrați întotdeauna o distanță suficientă pentru frânare atunci când conduceți acest model (precum și orice alt model). Încetinește-te ori de câte ori există șansa ca o persoană să-ți intersecteze calea. La această serie de trotinete electrice, o frână mecanică cu tambur spate este prezentă la modelul SXT Light Plus V eKFV (limitat la 20 km/h) și la modelul E-Twow Booster GT 2020. Toate celelalte modele sunt echipate identic cu modelul SXT Light Plus V cu frână regenerativă și frână de picior.

 

Design

Designul întregii serii Light este supus strict funcționalității – greutate și compactitate minime. De aceea, trotineta a sacrificat anumite caracteristici de design, folosind forme de bază și venind cu un aspect industrial. Dimensiunile și greutatea minimaliste au necesitat un design minimalist cu forme de bază. Cu toate acestea, aceste forme creează un sentiment cuprinzător, cu care te obișnuiești rapid. Cablurile sunt integrate în cadrul trotinetei, prin interiorul tijei de direcție și în interiorul platformei trotinetei, ceea ce înseamnă că designul minimalist nu este deranjat de cabluri slăbite. Afișajul, comenzile și farurile sunt poziționate elegant, astfel încât să fie mereu la îndemână în timpul condusului. Datorită compactității sale, trotineta este incredibil de mică și arată cu adevărat elegant atunci când este pliată. De aceea arată grozav într-un restaurant sau cafenea și nu arată nepotrivit sau deplasat. Datorită designului său, arată de fapt mai ușoară decât este în realitate. Observatorul obișnuit nici măcar nu observă la prima vedere, că aceasta este o trotinetă electrică puternică, autopropulsată. Oamenii o consideră mai degrabă aparținând familiei de trotinete clasice fără motor.

Spre deosebire de modelul Eco, Light Plus V dispune și de reflectoare laterale integrate în caroserie, ceea ce înseamnă că arată mai compact și mai elegant.

 

Evaluarea noastră

Întreaga serie SXT Light și toate modelele produse de E-Twow sunt printre cele mai populare și, în același timp, cele mai vândute modele ale noastre. Acestea sunt, fără îndoială, cele mai bune trotinete electrice ultra-ușoare pentru oraș, din lume. Nu există alte modele care să le învingă în această categorie de greutate și performanță. Sute de producători nu au reușit să le depășească și probabil că nu le vor depăși în curând. E-Twow este specializată în trotinete ultra-ușoare de zece ani și de aceea posedă cea mai bună expertiză în această categorie. Spre deosebire de alte mărci, aceasta se concentrează pe ceea ce face cel mai bine. De aceea credem că vor domni mult timp în această categorie. SXT Light Plus V este un model bine echipat, cu baterie și putere decentă, capabil să susțină persoane cu o greutate de până la 100 kg și înclinații ușoare. Cu toate acestea, așa cum arată tabelul comparativ, modelele GT de ultimă generație au specificații puțin mai bune, care merită să plătiți un ban în plus. Absența unei frâne mecanice este un avantaj imens în ceea ce privește întreținerea, care este practic nulă la acest model. Pe de altă parte, necesită abilități de condus puțin mai bune și capacitatea utilizatorului de a anticipa și de a activa frâna roții din spate atunci când este necesar. Pentru această serie de trotinete, ținem în stoc sute de piese de schimb și știm aceste modele pe de rost. Prin urmare, cumpărând acest model, puteți fi sigur de o reparație rapidă în cazul în care se întâmplă ceva cu trotineta dvs. Accesoriile originale reprezintă un mare avantaj deoarece sunt adaptate trotinetei, cum ar fi un mânerul pentru transportul mai ușor al trotinetei, troler cu roți pentru transportul trotinetei (poate fi tras ca un bagaj), geanta instalată pe tija de direcție (de exemplu, pentru încărcator sau portofel) și suportul pentru telefonul mobil. De asemenea, puteți cumpăra al doilea încărcător, permițându-vă să aveți unul acasă și celălalt la serviciu.

 

Service

Suntem dealer al mărcii SXT pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm cele mai multe piese de schimb în stoc și suntem furnizor certificat pentru reparații în garanție și postgaranție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Înființată în 2005, SXT este una dintre cele mai vechi mărci de trotinete electrice din lume. Este una dintre puținele mărci cu sediul în Europa, și anume în Germania, aproape de granița de sud cu Elveția. Sediul SXT este în orașul german Rheinfelden, unde departamentul de vânzări, echipa de proiectare, centrul service și depozitul sunt situate în clădirea deținută de companie, cu o suprafață totală de peste 3 000 m2. Strategia SXT este de a stabili reprezentanțe locale, astfel încât clienții să aibă întotdeauna la îndemână consiliere și service în propria regiune și limba locală și să nu fie nevoiți să rezolve fiecare problemă de la distanță prin Internet. Max Blinker este cea mai mare reprezentanță de acest fel din Europa Centrală, exploatând o rețea de magazine în Bratislava, Praga, Brno, Uzhhorod și, de asemenea, un magazin online în Ungaria. Producția în sine are loc în 9 fabrici situate în China, care au fost atent selectate de SXT pentru a oferi standard și calitate înaltă a producției. Aceștia produc mai mult de 10 milioane de unități pe an. SXT asigură inspecție regulată și prezență în procesul de producție, astfel încât să fie îndeplinite cerințele ridicate, așa cum SXT solicită furnizorilor săi. Toate produsele SXT respectă standardele europene (cum ar fi CE, ROHS, IQC, IPQC și FQC) și sunt verificate în mod regulat de audituri interne, astfel încât să fii sigur că, prin cumpărarea de produse SXT originale, obțineți o trotinetă de înaltă calitate. SXT garantează prin propriul nume. Max Blinker oferă numai produse SXT autentice care provin din depozitul central european, motiv pentru care suntem capabili să le garantăm originalitatea. Am stabilit relații bune direct cu proprietarul SXT și vizităm adesea compania. De aceea, putem confirma că, din propria noastră experiență, marca SXT este serioasă în ceea ce privește electromobilitatea personală și crede în viitorul acestui mod de transport cu aceeași pasiune și entuziasm cu care credem și noi.

Compară mai multe specificații

Comparație între modelele ultra-ușoare pentru oraș (realizate de E-Twow)

SXT Light Eco SXT Light Plus E-Twow Booster Plus S+
(Facelift 2020)
SXT Light Plus V SXT Light Plus V eKFV E-Twow Booster V
Powero City
(Facelift 2020)
SXT Light GT E-Twow Booster GT 2020
Preț 3 410,34 lei 4 287,97 lei 4 142,19 lei Din 4 874,04 lei Fă 4 929,70 lei Din 4 929,69 lei Fă 4 929,70 lei 4 874,04 lei 5 669,89 lei 5 849,84 lei
Puterea motorului 350 W 500 W 500 W 500 W 500 W 500 W 700 W 700 W
Autonomia 30 km 35 km 35 km 40 km 40 km 40 km 50 km 50 km
Viteza maximă 27 km/h 30 km/h 36 km/h 36 km/h 20 km/h 36 km/h 40 km/h 40 km/h
Greutatea 10.7 kg 11 kg 11.1 kg 11.3 kg 12.3 kg 11.3 kg 12.3 kg 13 kg
Voltajul bateriei 24 V 33 V 36 V 36 V 36 V 36 V 48 V 48 V
Capacitatea bateriei 6.5 Ah 6.5 Ah 8.7 Ah 10.5Ah 10.5Ah 10.5Ah 10.5Ah 10.5Ah
Celulele bateriei CN CN Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung
Energia bateriei 156 Wh 215 Wh 313 Wh 378 Wh 378 Wh 378 Wh 504 Wh 504 Wh
Controlul vitezei de croazieră da da da da da da nu nu
Mecanism de pliere pliere mai grea (numai cu piciorul) pliere mai grea (numai cu piciorul) pliere ușoară (cu mâna) pliere mai grea (numai cu piciorul) pliere mai grea (numai cu piciorul) pliere ușoară (cu mâna) pliere ușoară (cu mâna) pliere ușoară (cu mâna)
Ghidon și pliere pliere mai grea, sistem mai vechi pliere mai grea, sistem mai vechi pliere ușoară, mecanism mai puternic pliere mai grea, sistem mai vechi pliere mai grea, sistem mai vechi pliere ușoară, mecanism mai puternic pliere ușoară, mecanism mai puternic pliere ușoară, mecanism mai puternic
Suprafața platformei sistem mai vechi (hârtie abrazivă), curățare mai grea sistem mai vechi (hârtie abrazivă), curățare mai grea suprafață din silicon, lavabilă cu o cârpă umedă sistem mai vechi (hârtie abrazivă), curățare mai grea sistem mai vechi (hârtie abrazivă), curățare mai grea suprafață din silicon, lavabilă cu o cârpă umedă suprafață din silicon, lavabilă cu o cârpă umedă suprafață din silicon, lavabilă cu o cârpă umedă
Lumina spate (stop) nu da da da da da da da
Display monocrom color color color color color color color
Frâne regenerare mai slaba + frână de picior spate recuperare mai puternică + frână de picior spate stronger recuperative + rear foot brake recuperare mai puternică + frână de picior spate recuperare mai puternică + tambur spate + frână de picior spate recuperare mai puternică + frână de picior spate recuperare mai puternică + frână de picior spate recuperare mai puternică + tambur spate + frână de picior spate
Reflectori nu reflectori laterali în platformă reflectori laterali în platformă reflectori laterali în platformă reflectori laterali în platformă + reflectoare galbene suplimentare reflectori laterali în platformă reflectori laterali în platformă reflectori laterali în platformă + reflectoare galbene suplimentare
Dimensiunea plaftormei scurtă scurtă scurtă scurtă scurtă scurtă lungă lungă
Cric nu nu nu nu nu nu nu da
4/10
Confort
10/10
Ușurință la întreținere
37 km/h
Viteza
11,2 kg
Greutate
500 W
putere
40 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
KERS - recuperare
Motor față
Prietenos cu orașul
Controlul vitezei de croazieră
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Greutate ușoară
Senzor de lumină
Culori multiple
Roată liberă
Pliere bună
Zero start
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 11,2 kg 10,9 kg
Timpul de încarcare 5 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 37 km/h 28,53 km/h
Putere 500 W 473,3 W
Autonomia 40 km 30,77 km
Distanța de accelerație 0 - 20 km/h - 24 m
Timp de accelerație de la 0 la 20 km/h - 6,92 s
Distanța de frânare de la 20 km/h - 4,5 m
Sprint 100m - 17,7 s
Sprint 250m - 37,12 s
Sprint 1000m - 134,6 s
Arată mai mult
Arată mai puțin
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
28,53
km/h
Viteza max
473,3
wați
Puterea max
30,77
km
Autonomia totală
16,70
km
Autonomia în oraș
27,98
km
Autonomie Min
17,70
secunde
Timp până
la 100 m
37,12
secunde
Timp până
la 250 m
134,60
secunde
Timp până
la 1 km
6,92
secunde
Timp până
la 20 km/h
::badge-value:time_to_30kmh::
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,62
secunde
Timp de
la 20 km/h
::badge-value:time_from_30kmh::
secunde
Timp de
la 30 km/h
24,0
metri
Distanta
la 20 km/h
::badge-value:distance_at_30kmh::
metri
Distanța
la 30 km/h
4,5
metri
Distanța de
la 20 km/h
::badge-value:distance_from_30kmh::
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 28,53
0
0 10
2,41
0 10
SXT Light Plus V 2,41
0 15
4,56
0 15
SXT Light Plus V 4,56
0 20
6,92
0 20
SXT Light Plus V 6,92
0 25
10,30
0 25
SXT Light Plus V 10,30
0 28,53
27,74
0 28,53
SXT Light Plus V 27,74
10
10 15
2,15
10 15
SXT Light Plus V 2,15
10 20
4,50
10 20
SXT Light Plus V 4,50
10 25
7,89
10 25
SXT Light Plus V 7,89
10 28,53
25,32
10 28,53
SXT Light Plus V 25,32
15
15 20
2,35
15 20
SXT Light Plus V 2,35
15 25
5,74
15 25
SXT Light Plus V 5,74
15 28,53
23,17
15 28,53
SXT Light Plus V 23,17
20
20 25
3,38
20 25
SXT Light Plus V 3,38
20 28,53
20,82
20 28,53
SXT Light Plus V 20,82
25
25 28,53
17,44
25 28,53
SXT Light Plus V 17,44
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 28,53
0
0 10
4,46
0 10
SXT Light Plus V 4,46
0 15
11,99
0 15
SXT Light Plus V 11,99
0 20
23,98
0 20
SXT Light Plus V 23,98
0 25
45,68
0 25
SXT Light Plus V 45,68
0 28,53
177,75
0 28,53
SXT Light Plus V 177,75
10
10 15
7,54
10 15
SXT Light Plus V 7,54
10 20
19,52
10 20
SXT Light Plus V 19,52
10 25
41,22
10 25
SXT Light Plus V 41,22
10 28,53
173,29
10 28,53
SXT Light Plus V 173,29
15
15 20
11,99
15 20
SXT Light Plus V 11,99
15 25
33,68
15 25
SXT Light Plus V 33,68
15 28,53
165,76
15 28,53
SXT Light Plus V 165,76
20
20 25
21,70
20 25
SXT Light Plus V 21,70
20 28,53
153,77
20 28,53
SXT Light Plus V 153,77
25
25 28,53
132,07
25 28,53
SXT Light Plus V 132,07
Timpi de frânare
25 20 15 10 0
28,53
28,53 25
0,15
28,53 25
SXT Light Plus V 0,15
28,53 20
0,60
28,53 20
SXT Light Plus V 0,60
28,53 15
1,03
28,53 15
SXT Light Plus V 1,03
28,53 10
1,44
28,53 10
SXT Light Plus V 1,44
28,53 0
2,23
28,53 0
SXT Light Plus V 2,23
25
25 20
0,45
25 20
SXT Light Plus V 0,45
25 15
0,88
25 15
SXT Light Plus V 0,88
25 10
1,29
25 10
SXT Light Plus V 1,29
25 0
2,08
25 0
SXT Light Plus V 2,08
20
20 15
0,43
20 15
SXT Light Plus V 0,43
20 10
0,84
20 10
SXT Light Plus V 0,84
20 0
1,62
20 0
SXT Light Plus V 1,62
15
15 10
0,41
15 10
SXT Light Plus V 0,41
15 0
1,20
15 0
SXT Light Plus V 1,20
10
10 0
0,79
10 0
SXT Light Plus V 0,79
Distanțe la frânare
25 20 15 10 0
28,53
28,53 25
1,04
28,53 25
SXT Light Plus V 1,04
28,53 20
3,82
28,53 20
SXT Light Plus V 3,82
28,53 15
5,82
28,53 15
SXT Light Plus V 5,82
28,53 10
7,13
28,53 10
SXT Light Plus V 7,13
28,53 0
8,27
28,53 0
SXT Light Plus V 8,27
25
25 20
2,77
25 20
SXT Light Plus V 2,77
25 15
4,77
25 15
SXT Light Plus V 4,77
25 10
6,09
25 10
SXT Light Plus V 6,09
25 0
7,23
25 0
SXT Light Plus V 7,23
20
20 15
2,00
20 15
SXT Light Plus V 2,00
20 10
3,32
20 10
SXT Light Plus V 3,32
20 0
4,45
20 0
SXT Light Plus V 4,45
15
15 10
1,32
15 10
SXT Light Plus V 1,32
15 0
2,45
15 0
SXT Light Plus V 2,45
10
10 0
1,14
10 0
SXT Light Plus V 1,14

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 102 cm  
      Înălţime 116 cm  
      Lăţime 38 cm  
      Lungime pliată 97 cm  
      Înălțime pliată 33 cm  
      Lățimea pliată 14,5 cm  
      Ampatament 84 cm  
      Garda la sol 9 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie Samsung cells  
      Voltajul bateriei 36 V  
      Capacitatea bateriei 10,5 Ah  
      Energia bateriei 378 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față  
      Frâna față recuperare  
      Frâna spate foot  
      Tip roată față solid  
      Diametrul roții față 8"  
      Tip roată spate solid  
      Diametrul roții spate 8"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc  
      Suspensia spate arc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Culori čierna, antracit, modrá  
      Sarcina max. 125 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile