SXT Velox MAX

Prietenoasă cu
orașul

Prietenoasă cu
orașul

O bicicletă care nu necesită pedalat? Da. Când nu vrei, nu trebuie să pedalezi. Bicicleta pliabilă cu o greutate de 27,7 kg și care oferă o autonomie de până la 80 km (în modul ECO) este echipată cu un mecanism de transmisie (spre deosebire de predecesorul său – SXT Velox) și are anvelope mai mari – până la 20 de inci.

`

SXT Velox MAX

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 

- 0 lei
 

- 0 lei
Preț cu TVA

7 643,75 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
Gata de expediere. De obicei se livrează in 3 - 5 zile
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

După cum sugerează numele său, noul SXT Velox MAX este o versiune maxi a modelului SXT Velox, care a fost introdus cu succes pe piață în 2019. La fel ca SXT Velox, SXT Velox MAX are pedale, ceea ce înseamnă că nu o mai putem clasifica ca o trotinetă electrică standard. Cu toate acestea, oferă specificații mai bune (comparativ cu predecesorul său – SXT Velox) în lumea trotinetelor și bicicletelor electrice fără a face compromisuri inutile. Diferențele sunt legate de cadru și dimensiunea anvelopei. Bicicleta electrică SXT Velox MAX dispune și de un mecanism de transmisie, ceea ce înseamnă că puteți călători confortabil pe distanțe mai lungi. Arată ca o bicicletă și este o bicicletă. Cu toate acestea, o puteți conduce fericit fără să folosiți pedalele, la fel ca și cu un scuter. Cu excepția faptului că puteți sta confortabil pe acest „scuter” datorită suspensiei sale și, în special, a anvelopelor gonflabile de 20 de inci cu adevărat uriașe. Datorită bateriei sale de mare capacitate, bicicleta poate gestiona o autonomie de până la 80 km iar bateria sa este ușor de îndepărtat, lucru pe care îl veți aprecia cu siguranță deoarece nu este necesar. pentru a trage scuterul electric acasă – trebuie doar să scoți bateria. Cu o greutate de 27,7 kg și având o structură ergonomică de pliere, se potrivește aproape în orice loc.

 

 

Autonomie, performanță și siguranță

SXT Velox MAX are o putere de 250 W, care este suficientă nu numai pentru a călători confortabil în oraș, ci și pentru terenuri mai dificile. Viteza sa maximă este limitată la 25 km/h. Este echipată cu o baterie cu litiu care stochează o energie de 280 Wh (36 V și 5,2 Ah). Durează doar aproximativ 5 ore pentru a se încărca complet, după care bicicleta oferă o autonomie de 80 km. Cadrul este realizat dintr-un aliaj de magneziu ca și predecesorul său și dispune de frâne cu disc mecanice pe ambele roți, ceea ce înseamnă că puteți opri întotdeauna în siguranță. În spate, este echipată cu un amortizor central, care contribuie nu numai la confort, ci și la stabilitatea la rulare. Luminile LED din față și din spate asigură siguranță. Lumina din spate servește și ca lumină de frână. Datorită roților mari de 20 de inci, umplute cu aer, mersul pe această bicicletă este și mai confortabil, mai stabil și mai sigur. De asemenea, roțile mari oferă unefect de stabilizare giroscopică mai puternic, ceea ce înseamnă că bicicleta are o stabilitate direcțională mai bună în timpul mersului.

 

 

Confort și design

Caracteristica specială de care suntem mândri, pe bună dreptate, este cadru de ultimă generație din aliaj de magneziu. Mai mult, este făcut fără suduri sau îmbinări, ceea ce se traduce prin stabilitate și durabilitate extreme. Datorită pedalelor, SXT Velox MAX a fost certificată ca o bicicletă electrică obișnuită, ceea ce înseamnă că o poți folosi pe drumurile publice. SXT Velox MAX se pliază cu ușurință la dimensiuni mici, în câțiva pași simpli. Datorită mecanismului său de pliere, o puteți transforma într-un „pachet” extrem de compact. Chiar lângă mecanismul de pliere se află un spațiu care adăpostește o baterie Litiu-Ion de 36 V alimentată de celule de înaltă calitate, care sunt protejate împotriva furtului. Spre deosebire de SXT Velox, SXT Velox MAX are o transmisie Shimano Tourney cu 6 trepte, permițându-vă să călătoriți confortabil pe distanțe mai lungi la viteze diferite.

 

 

Utilizare și caracter practic

Dacă sunteți în căutarea unui mijloc de transport confortabil și elegant, SXT Velox MAX este alegerea potrivită pentru dvs. Combină avantajele unei biciclete cu confortul unei conduceri electrice fără a fi nevoie să pedalezi. O clasăm ca fiind un model potrivit pentru trasee mediu-lungi, indiferent dacă este în jurul orașului sau pe terenuri mai provocatoare, vă lăsăm în seama dumneavoastră să decideți. Indiferent că mergi într-o excursie în pădure, călătorești printr-o poiană sau doar vizitezi un magazin alimentar, cu siguranță nu vei ajunge la destinație cu sufletul la gură. Datorită anvelopelor mari de 20 de inchi, umplute cu aer, poate face față bine denivelărilor și capcanelor pe teren. Este echipată cu un amortizor central în spate. Scaunul cu formă ergonomică este reglabil pe înălțime. SXT Velox MAX transportă confortabil utilizatori grei, deoarece capacitatea sa de încărcare este de până la 120 kg. Ghidonul dispune și de o unitate de control cu ​​afișaj LCD, care afișează starea bateriei, viteza actuală, distanța parcursă, precum și modul de rulare setat. Capacitatea de a plia această bicicletă la jumătate din dimensiunea ei este foarte utilă și practică. În ciuda faptului că este o bicicletă pliabilă, este solidă și robustă. Cu o greutate de 27,7 kg, nu este considerată ca fiind grea, ceea ce înseamnă că într-adevăr puteți să o transportați pe scări, dacă este necesar.

 

 

Evaluarea noastră

SXT Velox MAX este destinată celor care apreciază beneficiile unei biciclete, dar doresc și să se bucure de călătorii ușoare fără a pedala. Este mai dificil de întreținut din cauza prezenței lanțului, care vine și cu riscul de a vă murda pantalonii de ulei. Bateria detașabilă vă permite să o lăsați încuiată fără griji, deoarece nu trebuie să luați întreaga bicicletă acasă pentru a reîncărca bateria . În plus, dacă doriți să o lăsați blocată împreuna cu bateria, bateria în sine poate fi blocată. Datorită faptului că aceasta este o bicicletă electrică pliabilă, o puteți încarca în portbagajul unei mașini obișnuite, dar nu va mai rămâne mult spațiu pentru alte bagaje. În ciuda faptului că este robustă, este cu adevărat un model frumos, cu un design sofisticat, ceea ce înseamnă că sosirea ta va fi întotdeauna într-o notă elegantă. Confortul la condus este excelent și poate fi asemănat mai degrabă cu mersul pe o motocicletă ultra-ușoară și extrem de elegantă decât cu o bicicletă. Aceasta este o "mașină" pe care te poți baza, reprezentând o alternativă excelentă la biciclete sau trotinete electrice clasice și care te va duce mereu acasă în siguranță. Și dacă se întâmplă vreodată să epuizezi bateria, vei putea întotdeauna să-ți închei călătoria pedalând.

 

 

Service

Suntem dealer al mărcii SXT pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm cele mai multe piese de schimb în stoc și suntem furnizorul certificat de reparații în garanție și postgaranție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Înființată în 2005, SXT este una dintre cele mai vechi mărci de trotinete electrice din lume. Este una dintre puținele mărci cu sediul în Europa, și anume în Germania, aproape de granița de sud cu Elveția. Sediul SXT este în orașul german Rheinfelden, unde departamentul de vânzări, echipa de proiectare, service-ul central și depozitul sunt situate în clădirea deținută de companie, cu o suprafață totală de peste 3 000 m2. Strategia SXT este de a stabili reprezentanțe locale, astfel încât clienții să aibă întotdeauna la îndemână consiliere și servicii în propria regiune și limba locală și să nu fie nevoiți să rezolve fiecare problemă de la distanță prin Internet. Voltride este cea mai mare reprezentanță de acest fel din Europa Centrală, exploatând o rețea de magazine în Bratislava, Praga, Brno, Uzhhorod și, de asemenea, un magazin online în Ungaria. Producția în sine are loc în 9 fabrici situate în China, care au fost atent selectate de SXT pentru a oferi standard și calitate înaltă producției. Aceștia produc mai mult de 10 milioane de unități pe an. SXT asigură inspecție regulată și prezență în procesul de producție, astfel încât să fie îndeplinite cerințele ridicate, așa cum este SXT solicită furnizorilor săi. Toate produsele SXT respectă standardele europene (cum ar fi CE, ROHS, IQC, IPQC și FQC) și sunt verificate în mod regulat de audituri interne, astfel încât să fii sigur că, prin cumpărarea produselor SXT originale, obțineți o trotinetă de înaltă calitate. SXT garantează prin propriul nume. Voltride oferă numai produse SXT autentice care provin din depozitul central european, motiv pentru care suntem capabili să le garantăm originalitatea. Am stabilit relații bune direct cu proprietarul SXT și vizităm adesea compania. De aceea, putem confirma că, din experiența noastră, marca SXT este serioasă în ceea ce privește electromobilitatea personală și crede în viitorul acestui mod de transport cu aceeași pasiune și entuziasm cu care ne credem noi înșine.

 

6/10
Confort
4/10
Ușurință la întreținere
25 km/h
Viteza
27,7 kg
Greutate
250 W
putere
80 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Motor spate
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Lumina față
Lumină spate
Roți cu aer
Culori multiple
Pliere bună
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 27,7 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 5 h În așteptarea testului
Viteza max. 25 km/h În așteptarea testului
Putere 250 W În așteptarea testului
Autonomia 80 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 158 cm  
      Înălţime 110 cm  
      Lăţime 58 cm  
      Lungime pliată 90 cm  
      Înălțime pliată 80 cm  
      Lățimea pliată 42 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Voltajul bateriei 36 V  
      Capacitatea bateriei 7,8 Ah  
      Energia bateriei 280 Wh  
      Sistem de control asistență la pedală  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față disc mecanic  
      Frâna spate disc mecanic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 20"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 20"  
      Suspensie spate  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile