SXT BEAST PRO

Foarte
confortabilă
Putere mare

Foarte
confortabilă
Putere mare

SXT BEAST PRO

Produs nou

Rezultatul multor ani de experiență în fabricarea trotinetelor electrice extreme? Faceți cunoștință cu SXT Beast Pro cu cadru rigid, putere maximă de 4800 W, șasiu realizat atât pentru drumuri, cât și pentru terenuri off-road și o viteză maximă de 85 km/h. Pur și simplu, o trotinetă care atrage atenția tuturor iubitorilor de adrenalină.

Preț cu TVA

13 807,10 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. De obicei se livrează in 3 - 5 zile
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

Producătorul german SXT oferă o serie de modele extreme. Dar nici măcar acest fapt nu i-a împiedicat să introducă încă unul pe piață. Vorbim despre SXT Beast Pro – o trotinetă electrică de înaltă performanță care poate face față oricărei capcane. Manopera excelentă, performanțele uimitoare și componentele de calitate fac din SXT Beast Pro un model care cucerește inimile tuturor piloților.

 

Puterea și autonomia

Fiind o trotinetă electrică destinată drumurilor forestiere, precum și pentru accelerarea rapidă pe teren plat, SXT Beast Pro necesită o livrare adecvată a puterii. Puterea de vârf a lui Beast Pro atinge 4800 W și este furnizată de o pereche de motoare HUB fără perii. Odată ce apăsați maneta cu degetul, puteți urca dealuri cu o înclinare de 35° fără să clipiți din ochi. Pe o suprafață plană, atingeți o viteză maximă de 85 km/h și accelerezi brusc de la 0 la 50 km/h în mai puțin de 6 secunde.

Pentru ca SXT Beast Pro să-și poată folosi puterea la maximum, trebuie să aibă un stoc de energie suficient. Energia respectivă este stocată în bateria LG Li-Ion de 60 V care oferă o capacitate totală de 28,8 Ah. În condiții normale, vă puteți aventura în călătorii lungi de 60 km fără a fi nevoie să reîncărcați. Când rămâneți fără energie, tot ce trebuie să faceți este să conectați trotineta la încărcător prin intermediul unei pereche de porturi de încărcare de pe partea laterală a platformei. Folosind încărcătorul de 2A furnizat, este nevoie de 14 ore pentru ca bateria să se încarce complet. Această perioadă poate fi redusă la jumătate atunci când sunt utilizate două încărcătoare.

 

 

Cadru, design și echipare

Producătorul SXT are o vastă experiență cu modelele off-road și a folosit-o la proiectarea modelului Beast Pro. Este construit pe cadrul ultradurabil din aliaj de magneziu 6061-T6 care este folosit și în industria aviației. Partea inferioară a cadrului are o punte largă cu o secțiune din spate ridicată, terminată cu un mâner pentru un transport mai confortabil. Întreaga punte este acoperită cu un strat superior cauciucat pentru o aderență mai bună. Cadrul continuă prin tija de direcție spre articulația rabatabilă. Pentru a plia trotineta, trebuie doar să slăbiți cele două cleme cu eliberare rapidă, să trageți manșonul și să pliați tija de direcție telescopică reglabilă pe înălțime. Producătorul a dotat trotineta cu un amortizor de direcție chiar lângă articulația rabatabilă, oferind un control mai bun la viteze mari.

În partea de sus a tijei de direcție se aflăghidonul cu o lățime de 60,5 cm care prezintă o mulțime de echipamente. Pe lângă mânere de cauciuc și manetele de frână, există și un panou LCD simplu. Îți va arăta viteza actuală, capacitatea rămasă a bateriei, 3 moduri de mers și kilometri parcurși. Panoul de control pentru lumini, semnale de direcție și claxonul se găsesc pe partea opusă a ghidonului. În același timp, este posibilă monitorizarea tensiunii curente a bateriei lângă contact. În general, SXT Beast Pro arată robust și durabil, fascinând toți pasionații de trotinete electrice datorită finisajului său negru.

 

Siguranța și confortul

 

Deși SXT Beast Pro arată dur, atunci când conduceți, se simte ca și cum trotineta „calcă” suprafața de sub roți prin suspensia sa excelent reglată. Este echipată cu roți de 11 inchi și suspensie hidraulică reglabilă atât în față, cât și în spate. Pe lângă confort, designerii s-au gândit și la siguranța la deplasare, motiv pentru care acest model vine cu o pereche de frâne cu disc hidraulice.

Vorbind despre siguranță – te poți baza pe luminile LED din față și din spate atunci când mergi în condiții de vizibilitate scăzută. Farul frontal puternic este completat de două lumini mai mici în partea din față a punții, precum și de semnale de direcție separate. Proprietarul poate aprindebanda ambientală albastră pe laterale, ceea ce îmbunătățește nu numai siguranța dvs., ci și siguranța celorlalți. Luminile de frână din spatele punții, precum și claxonul completează caracteristicile de siguranță.

 

 

Utilizare și caracter practic

Caroseria și echiparea lui SXT Beast Pro fac să fie folosită atât pentru călătorii pe drumuri asfaltate, cât și pentru mersul off-road plin de adrenalină. Cu un șasiu hidraulic reglabil, de înaltă performanță și frâne eficiente, poți face față adevăratelor provocări de mers, chiar și în condiții umede. Trotineta este protejată împotriva apei datorită certificării IP54. Chiar dacă echiparea sa include elemente practice, cum ar fi opțiunea de pliere și un suport, acest model nu este destinat deplasărilor zilnice la locul de muncă. Cu dimensiunile sale de 130 x 128 x 60,5 cm (lungime, înălțime, lățime) și o greutate de 39,9 kg, cu greu o vei căra pe scări sau o vei ascunde sub patul de acasă. SXT Beast Pro este destinată pur și simplu pentru a experimenta adrenalină în afara orașului, unde poate transporta utilizatori cu o greutate de până la 120 kg.

 

 

 

 

Evaluarea noastră

Oamenii de la SXT au făcut o treabă excelentă cu modelul Beast Pro, luând în considerare nu numai echiparea bogată și specificațiile de conducere, ci și atenția acordată detaliilor. Folosirea tuturor componentelor este bine justificată și ele ocupă locurile lor desemnate pe caroseria, astfel încât să nu vă disturbe în timpul mersului. Adăugați la asta performanța solidă, manevrarea confortabilă și siguranța și aveți o trotinetă care va transforma fiecare călătorie într-o experiență de neuitat. Prin urmare, este mai mult decât clar că veți dori să reveniți la SXT Beast Pro cât mai curând posibil.

 

 

Service

Suntem cel mai mare importator și distribuitor autorizat al mărcii SXT pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este efectuat la centrul nostru service. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și suntem furnizor certificat de reparații în garanție și postgaranție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Înființată în 2005, SXT este una dintre cele mai vechi mărci de trotinete electrice din lume. Este una dintre puținele mărci cu sediul în Europa, și anume în Germania, aproape de granița de sud cu Elveția. Sediul SXT este în orașul german Rheinfelden, unde departamentul de vânzări, echipa de proiectare, centrul de service și depozitul sunt situate în clădirea deținută de companie, cu o suprafață totală de peste 3 000 m2. Strategia SXT este de a stabili reprezentanțe locale, astfel încât clienții să aibă întotdeauna la îndemână magazinul de consiliere și service în propria regiune și limba locală și să nu fie nevoiți să se ocupe de fiecare problemă de la distanță prin Internet. Max Blinker este cea mai mare reprezentanță de acest fel din Europa Centrală. Producția în sine are loc în 9 fabrici situate în China, care au fost atent selectate de SXT pentru a oferi standard și calitate înaltă a producției. Aceștia produc mai mult de 10 milioane de unități pe an. SXT asigură inspecție regulată și prezență în procesul de producție, astfel încât să fie îndeplinite cerințele de înaltă calitate, așa cum le solicită SXT furnizorilor săi. Toate produsele SXT îndeplinesc standardele europene (cum ar fi CE, ROHS, IQC, IPQC sau FQC) și sunt verificate în mod regulat de audituri interne, astfel încât să fii sigur că, cumpărând produse SXT originale, obții un produs de înaltă calitate. SXT îl garantează prin propriul nume. Max Blinker oferă doar produse SXT autentice care provin din depozitul central european, motiv pentru care putem garanta originalitatea acestora. Am stabilit relații bune direct cu proprietarul SXT și vizităm adesea compania. De aceea, putem confirma că, din propria noastră experiență, marca SXT este serioasă în privința electromobilității personaleși crede în viitorul acestui mod de transport cu aceeași pasiune și entuziasm ca și noi.

 

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
85 km/h
Viteza
39,9 kg
Greutate
4800 W
putere
60 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Putere maximă
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Pliere bună
Zero start
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 39,9 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 14 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 85 km/h În așteptarea testului
Putere 3000 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 4800 W În așteptarea testului
Autonomia 60 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 130 cm  
      Înălţime 128 cm  
      Lăţime 60,5 cm  
      Lungime pliată 130 cm  
      Înălțime pliată 60,5 cm  
      Lățimea pliată 60,5 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG 18650  
      Voltajul bateriei 60 V  
      Capacitatea bateriei 28,8 Ah  
      Energia bateriei 1728 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră nu  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 11"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 11"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față reglabil hidraulic  
      Suspensia spate reglabil hidraulic  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

SXT.ESCBSTPR

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile