SXT Light Plus V eKFV

Prietenoasă cu
orașul
Foarte ușoară

Prietenoasă cu
orașul
Foarte ușoară

Întreaga serie de modele Light de la SXT se numără printre cele mai bune trotinete pentru oraș ultra-ușoare și ultra-pliabile, din lume. Nu poți găsi un raport mai bun greutate/putere/preț, în lume. În cadrul acestei serii, modelul Light Plus V eKVF se numără printre cele mai bine echipate și, pe lângă asta, respectă directiva germană eKFV. Cântărind doar 12,3 kg, atinge viteze de până la 20 km/h (limitat electronic) și are o autonomie de 40 km.

`

SXT Light Plus V eKFV

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 

- 1 lei
 

- 1 lei
 

- 1 lei
Preț cu TVA

4 929,70 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
 • Reducere 50 % la service pe viață
 • 10% reducere la piesele de schimb
 • 10 % reducere la o baterie de rezervă
 • Prima intrare în service este complet gratuită
 • Reducere la următoarea comandă
 • Verificări de siguranță gratuite
 • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Ce este eKFV?


Este Directiva privind vehiculele electrice mici, care a intrat în vigoare în Germania în iunie 2019 și care reglementează utilizarea vehiculelor electrice mici (cum ar fi trotinetele electrice) pe drumurile publice din Germania. Aceasta cere ca vehiculele să îndeplinească, printre altele, următoarele cerințe:

 • trebuie să fie echipate cu două frâne independente; dacă una eșuează, cealaltă trebuie să continue frânarea cu forța compensatoare
 • trebuie să fie echipate cu lumini obligatorii care îndeplinesc parametrii de vizibilitate specificați
 • trebuie să aibă reflectoare galbene pe partea laterală a vehiculului
 • trebuie să aibă cel puțin un clopoțel (claxon)
 • viteza maximă trebuie limitată la 20 km/h
 • nu trebuie să depășească greutatea de 55 kg și puterea de 500 W
 • trebuie să fie echipate cu un suport în miniatură pentru plăcuța de înmatriculare care este eliberată împreună cu asigurarea

Aceste vehicule trebuie să respecte aceleași reglementări ca și bicicliștii. Nu este necesar permisul de conducere, iar vârsta minimă este de 14 ani. Casca nu este obligatorie, însă este recomandată. În Germania, aceste vehicule ar trebui să utilizeze în principal pistele pentru biciclete. Dacă nu sunt disponibile, pot circula pe drumuri obișnuite pentru mașini. Este posibil să le utilizați și pe trotuare, dar nu trebuie să depășească viteza de mers (aprox. 5 km/h) și să nu reprezinte nicio amenințare pentru pietoni. Vehiculele trebuie să aibă încheiată asigurare obligatorie (cost aproximativ 25 € - 50 € anual). O persoană poate primi amendă de la poliție de până la 70 EUR, pentru încălcarea acestor reglementări sau pentru utilizarea unui vehicul care nu respectă aceste reglementări în Germania.

 

 

SXT Light Plus V eKFV este un model urban ultra-ușor realizat pentru SXT de marca europeană E-Twow. Nu poate exista nicio îndoială că se numără printre modelele care oferă cel mai bun raport greutate / compactitate / putere / confort / preț. Întreaga serie SXT Light (E-Twow Booster) este o alegere clară și sensibilă pentru mediul urban. În ciuda greutății lor reduse, aceste trotinete pot face față utilizatorilor mai grei (până la 125 kg) fără probleme și oferă specificații de performanță peste standard. Suspensia spate și față cu arc oferă un confort suficient, care este completat de o pliabilitate extremă, datorită mecanismului și mânerelor ingenioase de pliere. Aceste trotinete aproape ca nu necesită întreținere și chiar au un sistem de recuperare a energiei cinetice (KERS). În această serie, SXT Light se clasează printre modelele mai bine echipate și respectă directiva germană eKFV. Datorită performanței sale decente și a bateriei puternice de înaltă calitate, îl recomandăm persoanelor cu o greutate mai mică de 100 kg care au nevoie sau doresc să respecte directiva eKFV.


 

Utilizare și caracter practic

Trotinetele din seria SXT Light se numără, fără îndoială, printre cele mai practice trotinete din lume. Scopul unic al acestui model este să fie cea mai bună soluție pentru mediul urban și atinge acest obiectiv sută la sută. Nu vă puteți aștepta să vă ofere o călătorie confortabilă pe distanțe lungi în afara orașului. Capacitățile sale off-road sunt aproape inexistente. Cu toate acestea, veți sacrifica cu plăcere toate acestea, deoarece pur și simplu nu aveți nevoie de ele în oraș. Ceea ce contează în oraș, este greutatea redusă, manevrabilitatea, pliabilitatea, rezistența la drumurile și trotuarele accidentate. Adăugați la aceasta putere suficientă, autonomie mare și funcționare complet fără întreținere și veți obține această serie SXT Light care practic nu are concurență în categoria sa de greutate. Nu puteți face pană deoarece roțile sunt solide, realizate dintr-un material patentat. Cu toate acestea, aceste roți sunt suficient de aderente și, mai ales, sunt prevazute cu suspensie pe puntea față și spate, ceea ce înseamnă că condusul acestei trotinete rămâne suficient de confortabil pentru oraș . Ingeniozitatea seriei SXT Light vine în principal cu compactitatea sa. Trotineta poate fi pliată în mai puțin de zece secunde (și ulterior depliată) la dimensiuni minimaliste, datorită cărora este mai mică decât o servietă. O poți pune sub un scaun într-o cafenea, sub un scaun într-un autobuz sau într-un tren și poți chiar să pui mai multe trotinete în portbagajul unei mașini obișnuite. Când este pliată, are mai puțin de 15 cm lățime, 33 cm înălțime și are aproximativ un metru lungime, ceea ce înseamnă că o poți depozita aproape oriunde. Acest lucru nu se poate spune despre nici un alt model electric cu roți prevăzute cu suspensie și cu parametri similari. Tija de direcție este foarte practică. Are o înălțime reglabilă cu ușurință și poate fi adaptată atât la utilizatori scunzi cât și înalți, în câteva secunde datorită mecanismului său cu eliberare rapidă.

 

Puterea și autonomia

SXT Light Plus V eKFV este unul dintre modelele mai bine echipate din seria Light. Oferă o putere de 500 W, ceea ce este totuși excelent având în vedere greutatea de doar 12,3 kg a modelului. Platforma ascunde o bateria Li-Ion de 36 V care oferă o capacitate de 10,5 Ah, ceea ce se traduce în 378 Wh de energie stocată. Această combinație de putere și baterie oferă o autonomie de 40 km, care este peste standard, având în vedere greutatea trotinetei. Spre deosebire de modelul Light Plus, acest model funcționează la o tensiune mai mare și are o capacitate vizibil mai mare. Mai exact, oferă cu 75% mai multă energie stocată în comparație cu modelul Light. Cu toate acestea, acolo unde prețul nu este singurul parametru decisiv și nu trebuie să respectați directiva eKFV, vă recomandăm să vă uitați și la modelul GT. Pentru o mică diferență de valoare, vine cu o energie suplimentară de 33% a bateriei și funcționează la o tensiune mai mare, datorită căreia oferă o putere mai mare de până la 700 W, pe care o poți simți mai ales când urci un deal. Totuși, nu te descuraja. Prin parametrii săi, modelul Light Plus rămâne unul dintre cele mai bune produse din lume și dacă cântărești mai puțin de 100 kg, îți va satisface nevoile.

Având în vedere puterea și specificațiile excelente, recomandăm modelul Light Plus V eKFV persoanelor cu o greutate de până la 100 kg, pentru care acest model va fi suficient. Viteza sa maximă este limitată electronic la 20 km/h, ceea ce este suficient pentru un oraș. Acest lucru este necesar pentru a se conforma cu directiva germană eKFV. Poate transporta utilizatori grei pe o suprafață plană și este capabil să facă față urcușurilor mici cu persoane cu o greutate de până la 100 kg. Vă recomandăm să verificați tabelul comparativ de mai jos, unde puteți vedea parametrii întregii familii de trotinete E-Twow.

 

Confort

Mulți clienți se tem de trotinetele cu roți solide din cauza călătoriei mai puțin confortabile. Cu toate acestea, întreaga serie Light de la SXT folosește anvelope solide realizate dintr-un material patentat. Și, deși nu vor fi niciodată la fel de flexibile ca anvelopele pline cu aer, ele sunt confecționate dintr-un cauciuc gumat care oferă o aderență deosebit de bună. Aceste roți contribuie foarte mult la confortul general, deoarece nu pot fi străpunse și, prin urmare, nu puteți face pană. În calitate de utilizator, obțineți mult mai multă încredere și distracție, deoarece știți că veți ajunge întotdeauna la destinație la timp și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la presiunea în anvelope sau la o anvelopă dezumflata. Numai acest lucru este de mare valoare, deoarece în cazul roților de 8 inchi, perforațiile sunt foarte frecvente în oraș la modelele cu anvelope umplute cu aer. Dacă conduceți zilnic, aceste roți vă pot economisi de obicei o înțepătură pe lună. Mai mult, modelul SXT Light Plus V eKFV are roata față și spate prevăzute cu suspensie, ceea ce sporește atât confortul, cât și siguranța. Datorită roților cu arcuri, nu veți cădea de pe trotinetă dacă loviți accidental o gaură sau o denivelare. Arcurile din față și din spate sunt ușor de înlocuit și le păstrăm pe stoc. Intervalul de înlocuire recomandat este de aproximativ 3000 km. Arcul din spate are o pretensionare reglabilă. Aceasta înseamnă că îl puteți ajusta la greutatea utilizatorului și astfel modificați garda la sol a trotinetei. Caracteristicile precum lumina frontală acționată automat de senzori, afișajul bine aranjat, controlul vitezei de croazieră, greutatea extrem de redusă și, mai presus de toate, funcționarea complet fără întreținere, toate contribuie la confort . Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, doar încărcați-o și conduceți-o. Frâna față este de tip electromagnetic, ceea ce înseamnă că nu necesită întreținere, reglare sau înlocuire a plăcuțelor de frână și chiar îți reîncarcă bateria atunci când frânezi. Acest model are frână cu tambur pe roata spate, ceea ce înseamnă că o dată sau de două ori pe an (în funcție de stilul dvs. de condus) va trebui să înlocuiți garnitura de frână. Confortul la condus este peste medie în această categorie de greutate, deși în mod normal nu poate egala confortul oferit de modelele echipate cu amortizoare cu aer sau ulei. Cu toate acestea, astfel de modele nu există în această categorie de greutate. Confortul proprietarului este suprem cu acest model. Nu necesită nimic, cu excepția încărcării și întreținerii ocazionale. Tija de direcție reglabilă pe înălțime contribuie la un confort mai bun. Trotineta poate fi adaptată cu ușurință la utilizatori de diferite înălțimi, ceea ce înseamnă că toată familia dumneavoastră o poate conduce.

 

Siguranța

Seria SXT Light are mai multe funcții pentru îmbunătățirea siguranței. Iluminarea automată integrată acționată de senzori este un avantaj imens, deoarece nu trebuie să vă mai gândiți la aprinderea luminilor. Mai mult, modelul eKFV dispune de lumină frontală suplimentară care respectă noua directivă germană. Prin urmare, luminile sunt suficient de puternice pentru a putea fi vizibile corect chiar și în amurg, nu doar în timpul nopții. Considerăm că anvelopele solide reprezintă un avantaj, deoarece nu puteți face pana și nu trebuie să le verificați în mod regulat, deoarece aceste anvelope durează mii de kilometri. Șasiul cu arc reprezintă un avantaj uriaș pentru siguranță pentru că te protejează în situații care ar duce, fără îndoială, la o cădere atunci când mergi cu trotinete fără nicio suspensie. Șasiul poate face față găurilor mici și denivelărilor pe care nu reușești întotdeauna să le observi când te miști rapid. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că vine cu unele dezavantaje specifice de siguranță care trebuie luate în considerare atunci când mergeți cu trotineta. Producătorul a optat pentru o greutate extrem de redusă, încercând în același timp să obțină o pliere maximă și o funcționare fără întreținere. În ceea ce privește greutatea redusă, aceste trotinete dețin primul loc în lume. Cu toate acestea, a face trotineta ușoară a trebuit să se facă un compromis în altă parte. Acesta este motivul pentru care trotineta nu dispune de o frână frontală mecanică standard, care a fost înlocuită cu o frână electromagnetică pe roata din față, destul de eficientă, și care reîncarcă bateria în același timp. Efectul de frânare este bine controlat cu ajutorul unei manete de frână. Totuși, necesită puțină practică și anticipare. De aceea vă recomandăm să parcurgeți primii câțiva kilometri cu mai multă precauție până vă obișnuiți cu acest mod de frânare. Cu toate acestea, roata din spate a modelului eKFV este echipată cu o frână mecanică suplimentară cu tambur, care este controlată de o manetă de frână mai mare, poziționată pe ghidon, asemănătoare cu cea a unei biciclete. Această metodă de frânare este surprinzător de eficientă și puteți bloca complet roata din spate. Aceasta înseamnă că puteți opri întotdeauna trotineta în siguranță, cu puțină anticipare și cu o călătorie rațională. Efectul de frânare asupra roții din spate este controlat mult mai confortabil decât la alte modele din această serie de trotinete SXT. Frâna spate suplimentară la modelul eKFV elimină parțial dezavantajele altor modele din această serie care nu dispun de nicio frână mecanică standard. Este de la sine înțeles că modelele cu frână mecanică față și spate pot frâna mai bine, iar un utilizator experimentat se poate opri pe o distanță mai mică cu aceste modele. Cu toate acestea, astfel de trotinete sunt de obicei destul de grele și necesită mai multă întreținere. Prin urmare, păstrați întotdeauna o distanță suficientă pentru frânare atunci când conduceți acest model (precum și orice alt model). Încetinește-te ori de câte ori există șansa ca o persoană să-ți traverseze calea. La această serie de trotinete electrice, modelul E-Twow Booster GT 2020 are o frână mecanică cu tambur spate, care atinge viteze de până la 40 km/h și oferă performanțe mai bune și o autonomie mai mare. Toate celelalte modele sunt echipate doar cu o frână regenerativă și o frână de picior.

 

Design

Designul întregii serii Light este supus strict funcționalității – greutatea și compactitatea minime posibile. De aceea, trotineta a sacrificat anumite caracteristici de design, folosind forme de bază și venind cu un aspect industrial. Dimensiunile și greutatea minimaliste au necesitat un design minimalist folosind forme de bază. Cu toate acestea, aceste forme crează un sentiment cuprinzător, cu care te obișnuiești rapid. Modelul Plus V în versiunea eKFV are iluminare frontală suplimentară, reflectoare și frână, ceea ce înseamnă că vine cu un cablu puțin mai vizibil. Aripa spate este mai masivă, astfel încât să poată fi montată o plăcuță de înmatriculare în miniatură. Afișajul, comenzile și farurile sunt poziționate elegant, astfel încât să fie mereu la îndemână în timpul condusului. Datorită compactității sale, trotineta este incredibil de mică și pare cu adevărat elegantă când este pliată. De aceea arată grozav într-un restaurant sau cafenea și nu arată nepotrivit sau deplasat. Datorită designului său, arată de fapt mai ușoară decât este în realitate. Observatorul obișnuit nici măcar nu observă la prima vedere, că aceasta este o trotinetă electrică puternică, autopropulsată. Oamenii o consideră mai degrabă aparținând familiei de trotinete clasice fără motor. Modelul Light Plus V eKFV are reflectoare laterale integrate în caroserie și, de asemenea, reflectoare laterale galbene suplimentare care, combinate cu iluminarea și frânele suplimentare, conferă acestei trotinete mai mult un aspect „de drum” în comparație cu alte modele din această serie.

 

Evaluarea noastră

Întreaga serie SXT Light și toate modelele produse de E-Twow sunt printre cele mai populare și, în același timp, cele mai vândute trotinete ale noastre. Acestea sunt, fără îndoială, cele mai bune trotinete electrice ultra-ușoare pentru oraș, din lume. Nu există alte modele care să le învingă în această categorie de greutate și performanță. Sute de producători nu au reușit să le depășească și probabil că nu le vor depăși prea curând. E-Twow este specializată în trotinete ultra-ușoare de zece ani și de aceea posedă cea mai bună expertiză în această categorie. Spre deosebire de alte mărci, aceasta se concentrează pe ceea ce face cel mai bine. De aceea credem că vor domni mult timp în această categorie. SXT Light Plus V eKFV este un model bine echipat, cu baterie și putere decentă, capabil să suporte utilizatori cu o greutate de până la 100 kg și face față înclinațiilor ușoare. Cu toate acestea, conform tabelului comparativ, modelele GT de ultimă generație au specificații puțin mai bune, care merită să plătiți un ban în plus. Dacă aveți nevoie sau doriți un model care să respecte eKFV, acesta este printre cele mai practice din lume, dacă renunțați la viteza maximă și nu trebuie să vă plimbați cu mai mult de 20 km/ h, oferind siguranță mai bună și o frânare mai confortabilă. Pentru această serie de trotinete, ținem în stoc sute de piese de schimb și știm aceste modele pe de rost. Prin urmare, cumpărând această trotinetă, puteți fi sigur de o reparație rapidă în cazul în care se întâmplă ceva cu trotineta dvs. Accesoriile originale reprezintă un mare avantaj deoarece sunt adaptate trotinetei, cum ar fi un mânerul pentru transportul mai ușor al trotinetei, troler cu roți pentru transportul trotinetei (poate fi tras ca un bagaj), geanta instalată pe tija de direcție (de exemplu, pentru încărcator sau portofel) și suportul pentru telefonul mobil. De asemenea, puteți cumpăra al doilea încărcător, permițându-vă să aveți unul acasă și celălalt la serviciu.

 

Service

Suntem dealer al mărcii SXT pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm cele mai multe piese de schimb în stoc și suntem furnizor certificat pentru reparații în garanție și post-garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile. Totodată, suntem importatorul exclusiv al mărcii E-Twow, care produce întreaga serie Light pentru SXT, ceea ce înseamnă că avem disponibile piese de schimb și suport direct de la producător, cu care suntem în relații bune iar tehnicienii noștri sunt instruiți direct la fabrica de producție.

 

Despre brand

Înființată în 2005, SXT este una dintre cele mai vechi mărci de trotinete electrice din lume. Este una dintre puținele mărci cu sediul în Europa, și anume în Germania, aproape de granița de sud cu Elveția. Sediul SXT este în orașul german Rheinfelden, unde departamentul de vânzări, echipa de proiectare, centrul service și depozitul sunt situate în clădirea deținută de companie, cu o suprafață totală de peste 3 000 m2. Strategia SXT este de a stabili reprezentanțe locale, astfel încât clienții să aibă întotdeauna la îndemână consiliere și service în propria regiune și limba locală și să nu fie nevoiți să rezolve fiecare problemă de la distanță prin Internet. Max Blinker este cea mai mare reprezentanță de acest fel din Europa Centrală, exploatând o rețea de magazine în Bratislava, Praga, Brno, Uzhhorod și, de asemenea, un magazin online în Ungaria. Producția în sine are loc în 9 fabrici situate în China, care au fost atent selectate de SXT pentru a oferi standard și calitate înaltă a producției. Aceștia produc mai mult de 10 milioane de unități pe an. SXT asigură inspecție regulată și prezență în procesul de producție, astfel încât să fie îndeplinite cerințele ridicate, așa cum SXT solicită furnizorilor săi. Toate produsele SXT respectă standardele europene (cum ar fi CE, ROHS, IQC, IPQC și FQC) și sunt verificate în mod regulat de audituri interne, astfel încât să fii sigur că, prin cumpărarea de produse SXT originale, obțineți o trotinetă de înaltă calitate. SXT garantează prin propriul nume. Max Blinker oferă numai produse SXT autentice care provin din depozitul central european, motiv pentru care suntem capabili să le garantăm originalitatea. Am stabilit relații bune direct cu proprietarul SXT și vizităm adesea compania. De aceea, putem confirma că, din propria noastră experiență, marca SXT este serioasă în ceea ce privește electromobilitatea personală și crede în viitorul acestui mod de transport cu aceeași pasiune și entuziasm cu care credem și noi.

Comparați mai multe specificații

Comparație între modelele ultra-ușoare pentru oraș (realizate de E-Twow)

SXT Light Eco SXT Light Plus E-Twow Booster Plus S+
(Facelift 2020)
SXT Light Plus V SXT Light Plus V eKFV E-Twow Booster V
Powero City
(Facelift 2020)
SXT Light GT E-Twow Booster GT 2020
Preț 3 410,34 lei 4 287,97 lei 4 142,19 lei Din 4 874,04 lei Fă 4 929,70 lei 4 929,70 lei 4 874,04 lei 5 669,89 lei 5 849,84 lei
Puterea motorului 350 W 500 W 500 W 500 W 500 W 500 W 700 W 700 W
Autonomia 30 km 35 km 35 km 40 km 40 km 40 km 50 km 50 km
Viteza maximă 27 km/h 30 km/h 36 km/h 36 km/h 20 km/h 36 km/h 40 km/h 40 km/h
Greutate 10.7 kg 11 kg 11.1 kg 11.3 kg 12.3 kg 11.3 kg 12.3 kg 13 kg
Voltajul bateriei 24 V 33 V 36 V 36 V 36 V 36 V 48 V 48 V
Capacitatea bateriei 6.5 Ah 6.5 Ah 8.7 Ah 10.5Ah 10.5Ah 10.5Ah 10.5Ah 10.5Ah
Celulele bateriei CN CN Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung
Energia bateriei 156 Wh 215 Wh 313 Wh 378 Wh 378 Wh 378 Wh 504 Wh 504 Wh
Controlul vitezei de croazieră da da da da da da nu nu
Mecanism de pliere pliere mai grea (numai cu piciorul) pliere mai grea (numai cu piciorul) pliere ușoară (cu mâna) pliere mai grea (numai cu piciorul) pliere mai grea (numai cu piciorul) pliere ușoară (cu mâna) pliere ușoară (cu mâna) pliere ușoară (cu mâna)
Ghidon și pliere pliere mai grea, sistem mai vechi pliere mai grea, sistem mai vechi pliere ușoară, mecanism mai puternic pliere mai grea, sistem mai vechi pliere mai grea, sistem mai vechi pliere ușoară, mecanism mai puternic pliere ușoară, mecanism mai puternic pliere ușoară, mecanism mai puternic
Suprafața platformei sistem mai vechi (hârtie abrazivă), curățare mai grea sistem mai vechi (hârtie abrazivă), curățare mai grea suprafață din silicon, lavabilă cu o cârpă umedă sistem mai vechi (hârtie abrazivă), curățare mai grea sistem mai vechi (hârtie abrazivă), curățare mai grea suprafață din silicon, lavabilă cu o cârpă umedă suprafață din silicon, lavabilă cu o cârpă umedă suprafață din silicon, lavabilă cu o cârpă umedă
Lumini spate (stop) nu da da da da da da da
Display monocrom color color color color color color color
Frâne regenerativă mai slabă + frână de picior spate regenerativă mai puternică + frână de picior spate regenerativă mai puternică + frână de picior spate regenerativă mai puternică + frână de picior spate regenerativă mai puternică + tambur spate + frână de picior spate regenerativă mai puternică + frână de picior spate regenerativă mai puternică + frână de picior spate regenerativă mai puternică + tambur spate + frână de picior spate
Reflectori nu reflectori laterali în platformă reflectori laterali în platformă reflectori laterali în platformă reflectori laterali în platformă + reflectoare galbene suplimentare reflectori laterali în platformă reflectori laterali în platformă reflectori laterali în platformă + reflectoare galbene suplimentare
Dimensiunea platformei scurtă scurtă scurtă scurtă scurtă scurtă lungă lungă
Cric nu nu nu nu nu nu nu da
4/10
Confort
10/10
Ușurință la întreținere
20 km/h
Viteza
11,2 kg
Greutate
500 W
putere
40 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
KERS - recuperare
Motor față
Prietenos cu orașul
Controlul vitezei de croazieră
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Greutate ușoară
Senzor de lumină
Culori multiple
Roată liberă
Pliere bună
Zero start
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 11,2 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 5 h În așteptarea testului
Viteza max. 20 km/h În așteptarea testului
Putere 500 W În așteptarea testului
Autonomia 40 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 102 cm  
      Înălţime 116 cm  
      Lăţime 38 cm  
      Lungime pliată 97 cm  
      Înălțime pliată 33 cm  
      Lățimea pliată 14,5 cm  
      Ampatament 82,5 cm  
      Garda la sol 9 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie Samsung cells  
      Voltajul bateriei 36 V  
      Capacitatea bateriei 10,5 Ah  
      Energia bateriei 378 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față  
      Frâna față recuperare  
      Frâna spate foot  
      Tip roată față solid  
      Diametrul roții față 8"  
      Tip roată spate solid  
      Diametrul roții spate 8"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc  
      Suspensia spate arc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Culori čierna, biela, antracit  
      Sarcina max. 125 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile